MENU

Hele familien med til sjove børnestævner

De første Jyske 3-bold Storstævner er forløbet med masser af grin, madkurve og sjov fodbold. Du kan stadig nå tilmelding af dit børnehold fra U5-U11 til stævnet i Skovlund ved Varde den 18. juni. Det er helt gratis - og vi spiller videre nye steder efter sommerferien!

Jyske 3-bold storstævne i Grenaa 21. maj 2016
Næsten 1000 børnespillere havde det sjovt til weekendens Jyske 3-bold storstævner i Mejrup og Grenaa (foto: Lasse Ravnsbæk)Sæbebobler, hoppeborg og gratis kaffe! Det er nogle af de ekstra elementer, der gør et Jyske 3-bold storstævne til en helt særlig fodboldoplevelse for de yngste.

Alle fodboldglade børn i årgangene 2007-2011 kan deltage - og så er det endda helt gratis, inkl. medaljer til alle spillere. Vi har bestilt solskin til weekendens kommende stævne i Kolt/Hasselager, hvor næsten 200 hold har tilmeldt sig et par timers sjov og spændende fodbold med masser af søskende og forældre som tilskuere ved banderne. Der er nemlig masser af udenomsaktiviteter, som også er helt gratis for tilskuere og spillere. 

Grenaa IF og Mejrup GU var værter for to vellykkede stævner i den forgangne weekend og du har også mulighed for at opleve storstævne-stemningen på tæt hold. Skovlund IF mellem Grindsted og Varde slutter nemlig forårssæsonen af lørdag den 18. juni, hvor der fortsat er ledige pladser - tilmeld pr. mail her senest 12. juni. Kom og se, hvad vi kan byde på af skæg og ballade.

Bemærk også, at stævnerne før sommerferien også tilbyder rækker for U10 og U11 Piger - altså årgangene 2005 og 2006.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i 2016:
Dato: Arrangørklub: Tilmelding 
28. maj Kolt/Hasselager IF Søndag den 22. maj
18. juni
Skovlund IF
Søndag den 12. juni - send mail
21. august
Brønderslev IF
Søndag den 14. august - send mail
27. august
Givskud
Søndag den 21. august - send mail
4. september Sunds IF
Søndag den 28. august - send mail
10. september
MG&BK (Middelfart)
Søndag den 4. september - send mail


Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag (dog kun max. 2 timer pr. hold) - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret forsøger vi os med at udvide tilbuddet til U10 og U11 Piger også.


  

Log ind