MENU

Hanstholm-spillere smed tøjet og kom på træningslejr

Da Hanstholm IF rykkede ned fra Serie 3 til Serie 4 ønskede spillerne at bibeholde det høje tilskuertal til holdets kampe. Og så fik de en idé, som både sikrede dem masser af opmærksom og penge i kassen.De store smil var fremme, da Hanstholm IF solgte en noget alternativ kalender. Foto: Privat.

- Da vi rykkede ned fra Serie 3 til Serie 4 viste vi, at vi skulle kæmpe for opmærksomheden. Så vi fik en fotograf til at lave en kalender med billeder af holdets spillere. Den blev revet væk, og det var skide sjovt at lave den.

Uffe Skinnerup Jensen fra Hanstholm IF’s Serie 2-hold var en af drivkræfterne bag det alternative initiativ i 2014, som stadigvæk får smilene til at florere i og omkring omklædningsrummene ved Hanstholm IF’s baner.

Kalenderen, hvor nogle af spillerne optræder med intet andet end en bold som dække, blev både købt af mænd og kvinder, og indtægterne fra salget gav både opmærksomhed og kolde kontanter i klubkassen.

Gav tilskud til tøj og træningslejr

Kalenderen var en gave til holdet fra fotografen, og derfor blev overskuddet også rigtig fint. Og pengene landede på et tørt sted.

- Vi fik råd til både træningstøj og et tilskud til en træningslejr, så det var rigtig fint, lyder det fra Uffe Skinnerup Jensen, som dog understreger, at det mest af alt var en sjov gimmick, som skaffede holdet lidt tiltrængt opmærksomhed.

- Når man spiller Serie 4, er man ikke længere med i spalterne i Thisted Dagblad, og vi følte, at vi var nødt til at gøre noget for at opretholde den fine tilskueropbakning, vi havde haft i Serie 3, siger han.Det  var svært for spillerne at holde masken under fotosessionen. Foto: Privat.

- Et tegn på godt kammeratskab

Ifølge Uffe Skinnerup Jensen var det en rigtig sjov oplevelse at få lavet kalenderen, og alle på holdet var med på idéen. Det skyldes den helt særlige kultur på holdet, siger han.

- Jeg synes, det er et tegn på godt kammeratskab, at vi sætter sådan noget i søen. Vi er nogle friske gutter, som godt kan tage lidt pis på hinanden, og vi har det det skide godt sammen. Der er f.eks. fire gutter fra holdet, som fylder en bil og kører fra Aalborg, hver gang vi træner eller spiller kamp, siger han.

Billederne fra kalenderen optræder stadig flittigt på Hanstholm IF’s Facebook-side, når der skal lokkes folk på stadion, og de er stadig grobund for en masse god lir på holdet.

- Det sker da, at der kommer lidt kærlige drillerier som f.eks. at ”det var dengang, du havde en god krop”, griner Uffe Skinnerup Jensen, som ikke er færdig med skæve initiativer.

- Vi prøver altid at kommer op med noget sjov, og vi kunne sagtens finde på sådan noget her igen, lyder det.


Log ind