MENU

Flot opblomstring til nordjysk stævne

Fårup Sommerland Cup oplevede i år en massiv opbakning efter en række hårde år. 75 hold trodsede det massive regnvejr, og sommercuppen blev en skøn oplevelse for både spillere, forældre og trænere.


Der var masser af deltagere og godt humør til Fårup Sommerland Cup i søndags.


Efter en årrække med nedadgående antal deltagerhold vendte bøtten i år for børnestævnet Fårup Sommerland Cup, som bliver arrangeret i samarbejde mellem Fårup Sommerland og DBU Jylland.

Idéen med stævnet er, at børnene om formiddagen spiller fodboldstævne og så bagefter tager familien og vennerne med i Fårup Sommerland. Sidste år var beskedne 34 deltagende hold i turneringen, men i år kunne turneringsledelsen glæde sig over hele 75 deltagende hold.

- Det blev et fantastisk stævne denne gang med masser af glade børn. Det var skønt at se. Vi var meget uheldige med vejret, det stod mildt sagt ned i stænger under hele stævnet, men det lod deltagerne sig heldigvis ikke påvirke af, lyder det begejstret fra Jeanett Spelmann fra DBU Jylland Region 1.

Hun tilføjer, at der ikke var en eneste udeblivelse eller afbud til stævnet.

Nytænkning måske årsagen

Stævneledelsen havde efter sidste års skuffende deltagerantal lagt hovederne i blød for at få vendt den negative udvikling. Det kom der en række konkrete tiltag ud af:

  • Afviklingstidspunkt – mange har ikke nået at være i Fårup Sommerland i år, og der er større gevinst ved at få byttet sin billet og købe et sæsonkort. Derudover ligger det ikke længere i forbindelse med afslutning, sommerferie, mm.
  • Gratis aktiviteter på pladsen fx ansigtsmaling, oppustelig fodboldbane, panna-bane og fartmåler.
  • Deltagende årgang – vigtigt at aldersspredningen ikke er for stor.
  • Det er en fast prispakke inkl. billetter til Fårup Sommerland.

Om det var de nye tiltag, som har givet stævnet nyt liv, tør Jeanett Spelmann ikke garantere. Men hun vil bestemt ikke udelukke det.

- Det er da meget sandsynligt, at det er nytænkningen, som har givet bonus. Jeg glæder mig i hvert fald over, at det gik så godt, og at vi har fået mange positive tilkendegivelser fra arrangementet – og at flere sagde ”på gensyn næste år”, slutter Jeanett Spelmann.


Ansigtsmaling var et stort hit til søndagens fodboldstævne.

Log ind