MENU

Ny medarbejder i DBU Jylland Fodboldcenter

Peter Jakobsen er pr. 25. januar 2016 tiltrådt som ny medarbejder hos DBU Jylland, hvor han tilknyttes DBU Jylland Fodboldcenter i en stilling som salgskoordinator.DBU Jylland Fodboldcenter har forstærket sig på salgsområdet. Mandag den 25. januar 2016 tiltrådte Peter Jakobsen i en halvtidsstilling som salgskoordinator, hvor han blandt andet får ansvar for at øge salget af ophold på centeret.

Som det ser ud i dag benyttes fodboldcenteret først og fremmest af fodboldklubber og de danske ungdomslandshold, men faciliteterne (hotelværelser, kursuslokaler, forplejning mm.) egner sig til mange andre grupper.

Derfor bliver en af Peter Jakobsens opgaver også at tiltrække klubber fra andre sportsgrene til hotel-/træningsophold på centeret samt erhvervslivet og private, der søger en billig hotelmulighed i Aarhus.

A-licenstræner med stort netværk

Der kan desuden blive gjort brug af Peter Jakobsens kompetencer på fodboldbanerne ved centeret. Med et elitetrænerkursus og en DBU A-licens i rygsækken kan han bidrage med sparring i forbindelse med træningsophold på fodboldcenteret. I fritiden er han tilknyttet VRI i Risskov ved Aarhus som træner for klubbens Serie 1-hold.

43-årige Peter Jakobsen er bosiddende i Brabrand med sin kæreste, ét fælles og tre bonusbørn. Ved siden af stillingen i DBU Jylland arbejder han som selvstændig. Peter Jakobsen har desuden en baggrund i ejendomsmæglerbranchen, hvor han senest har været salgschef ved Danbolig i Horsens og tidligere ansat ved mæglere i Aarhus-området.

Peter Jakobsen kommer til Fodboldcenteret med stor salgserfaring og et vidtrækkende personligt netværk.

- Jeg har været i salgsbranchen altid og i fodboldmiljøet i mange år, og det har givet mig et stort netværk, som jeg kan bruge i Fodboldcenteret, siger DBU Jyllands nye medarbejder.

- Jeg er desuden født og opvokset i Østjylland, så jeg kender mange mennesker i området, og det håber jeg kan have en positiv effekt på at tiltrække flere fodboldklubber til centeret, fortsætter han.

Log ind