MENU

Bliv klar til forårssæsonen

Det er stadig muligt at tilmelde sig januars trænerseminarer i Vildbjerg og Esbjerg. Trænere fra HB Køge, Vejle Boldklub og Esbjerg fB står for oplæggene. Læs mere her.Michael "Mex" Pedersen, Esbjerg fB's assistenttræner, holder oplæg på DBU Jyllands trænerseminar i Esbjerg den 25. januar 2016. Foto: www.fodboldbilleder.dkVil du gerne indlede den kommende sæson med nye ideer til træningen af dit ungdoms- eller seniorhold? Så har DBU Jylland et par spændende tilbud i de kommende uger, hvor der afholdes trænerseminarer i Vildbjerg og Esbjerg.

Vildbjerg

Cheftrænerne fra 1. Divisionsklubberne HB Køge og Vejle Boldklub, Henrik Pedersen og Klebér Saarenpää, er oplægsholdere på Vildbjerg-seminaret lørdag den 16. januar 2016. Temaerne kredser blandt andet om overfaldsfodbold og opbygningsspil.

Læs mere om seminaret her

Tilmeld dig via dette link inden den 10. januar 2016

Esbjerg

Esbjerg fB's nye cheftræner Jonas Dal holder oplæg i Esbjerg mandag den 18. januar 2016. På grund af stor efterspørgsel er seminaret flyttet i et større lokale, og der er derfor igen åben for tilmelding. Emnet denne aften er omstillinger.

Tilmeld dig via dette link inden den 10. januar 2016

Der endnu ledige pladser på Esbjerg-seminaret mandag den 25. januar 2016, som Esbjerg fB’s assistenttræner Michael ”Mex” Pedersen står i spidsen for. Seminarets tema er relationelle færdigheder.

Tilmeld dig via dette link inden den 17. januar 2016

Læs mere om seminarerne i Esbjerg her

B-refreshment

For trænere med DBU B-licens, er seminarerne en oplagt måde at tjene nogle refreshment-timer ind til opretholdelse af licensen.

Log ind