MENU

Madkurve og medaljer til Jyske 3-bold storstævner

Otte Jyske 3-bold storstævner skydes i gang i det jyske med start i Grenaa den 21. maj, hvorefter fodboldtivoli-karavanen kommer hele jylland rundt indtil september. For alle børnehold fra årgang 2007-2011. Og det er helt gratis at være med. Tilmeld allerede nu!Tag madkurven med og få medaljer med hjem!
 
Alle fodboldglade børn, forældre og træner kan godt begynde at tælle ned. For nu er DBU Jylland i samarbejde med Jyske Bank og otte værtsklubber klar med stævneplanen for den store Fodboldtivoli-karavane - Jyske 3-bold Storstævner. Grenaa IF starter festlighederne med det første Jyske 3-bold Storstævne den 21. maj og MG&BK får lov at lukke og slukke for storstævnesæsonen i Middelfart den 10. september.

Der åbnes for tilmelding allerede i dag - både via KlubOffice og pr. mail. Det er helt gratis at deltage - se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i 2016:
Dato: Arrangørklub:
21. maj
Grenaa IF
22. maj Mejrup GU
28. maj Kolt/Hasselager IF
18. juni
Skovlund IF
21. august
Brønderslev IF
27. august
Givskud
4. september Sunds IF
10. september
MG&BK

Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret forsøger vi os med at udvide tilbuddet til U10 og U11 Piger også.Log ind