MENU

Bliv en bedre børnetræner

Der er rig mulighed for at styrke klubbens børnetræning på DBU Jyllands forårsseminarer. Den fantastiske pigefodboldklub er på programmet sammen med drengetrænerseminarer om teknik, motorik og fysisk udvikling.DBU Jyllands børnetrænerseminarer i april sætter nye perspektiver på træning af piger og drenge i de yngre årgange.

Der afholdes et seminar specifikt for pigetrænere omhandlende det gode klubmiljø set med pigers øjne. Trænere og ledere kan her få ideer til at styrke pigefodbolden i klubben og skabe et træningsmiljø målrettet dem.

To andre seminarer er primært henvendt til drengetrænere. Her er temaet teknisk og motorisk træning, som suppleres med undervisning i 8-12-åriges fysiske og mentale udvikling.

Læs mere om de tre seminarer nedenfor.

Skal fodbolden være pink for at tiltrække piger?
Lørdag den 2. april 2016, klokken 10.00-15.00 i Overlund (ved Viborg)

Seminaret henvender sig særligt til pigetrænere, og der er fokus på klubmiljøet for de 5-11-årige piger. For hvordan skaber man en fantastisk klub og et inspirerende pigefodbold-tilbud? Og hvad skal der til for, at man som klub kan hverve flere spillere og trænere og dermed styrke pigeafdelingen?

Dagen begynder med inspirationstræning med pigespillere på banen, hvor fokus ligger på motivation, organisering af træningsmiljøet og instruktion af boldøvelser.

Bagefter er der opsamling og perspektivering af praktikken og til slut udveksling af erfaringer og gode ideer til at fremme pigefodbolden endnu mere i egen klub og lokalområde.

DBU Jylland klubrådgiver, Karina Kallehauge er instruktør. 

Tilmeld dig her senest den 26. marts 2016

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte Karina Kallehauge på mail kaka@dbujylland.dk eller telefon 2928 1570.

Få børnespillerne ud af starthullerne
Søndag den 3. april 2016, klokken 10.00-15.00 i Rødekro

Søndag den 10. april 2016 kl. 10-15 i Aalborg Freja

Seminaret henvender sig primært til drengetrænere. Instruktørerne sætter fokus på teknisk og motorisk træning i ”Guldalderen” (8-12 år) for drenge (og piger).

Seminaret handler om den gode tekniske og motoriske børnetræning men også om, hvordan man bygger en atlet. I den forbindelse vil instruktørerne komme ind på teori om børns fysiske og mentale udvikling i 8-12-årsalderen.

Instruktørerne er Jesper Toft, som er erfaren C-uddannelsesinstruktør, og Rasmus Stenild, der ligeledes er C-instruktør og desuden leder af AGF’s talentsamarbejde. 

Tilmeld dig seminaret i Rødekro senest den 27. marts 2016 

Tilmeld dig seminaret i Aalborg senest den 3. april 2016

Har du spørgsmål til seminarerne, er du velkommen til at kontakte David Kiær Nielsen på mail dakj@dbujylland.dk eller telefon 8939 9960.

Pris

Deltagelse på hvert seminar koster 500 kroner.

Genopfrisk din C-licens

Hvis du har en DBU C-trænerlicens, optjener du 5 timer til opretholdelse af din licens ved at deltage på et af kurserne.

Reglerne for opretholdelse af C-licens siger, at man skal gennemføre minimum 15 timers efteruddannelse over tre år for at opretholde licensen.

Læs også

DBU C-træner
Retningslinjer for opretholdelse af C-licens

Log ind