Styrk dig selv som leder

Deltag i kurset "Kend dig selv – og forstå andre", som gennem indsigt i persontyper og adfærd vil hjælpe dig til at blive en bedre leder – både i og uden for klubben. Sæt X i kalenderen den 27. april.



Oplever du ind imellem, at det kan være svært at forstå eller kommunikere med dine træner- og lederkollegaer, dine spillere, forældre eller andre personer i klubben? Hvis ja, så er DBU Jyllands ledelseskursus ”Kend dig selv – og forstå andre” lige noget for dig.

Kurset afholdes onsdag den 27. april 2016 kl. 17.30 – 22.00 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og er målrettet alle klubledere og trænere, som i kraft af deres lederrolle skal agere og kommunikere med mange forskellige mennesker.

Individuel Insights Personprofil

”Kend dig selv – og forstå andre” er en del af DBU’s lederuddannelse og bygger på konsulentvirksomheden Insights’ kursus ”Personlig Effektivitet”. Kurset har en solid teoretisk base og giver deltagerne en underholdende og inspirerende indføring i Insights-systemet – herunder eksempler på, hvordan du kan anvende det i dagligdagen.

Kurset indeholder en 20-siders individuel Insights Personprofil samt diverse supplerende materialer. Som deltager på ”Kend dig selv – og forstå andre” får du blandt andet:

  • Viden om Insights-modeller og farveenergier, og hvordan disse bruges
  • Indsigt i din egen unikke personlighed (adfærd på gode/dårlige dage)
  • Øget selvforståelse for, hvordan andre kan opfatte dig
  • Forståelse for andre menneskers adfærd samt deres behov
  • Værktøjer til effektiv kommunikation på forskellige måder
  • Viden om ledertyper og personlig ledelsesstil

Tilmeld dig senest den 21. april

Der er tilmeldingsfrist til kurset torsdag den 21. april 2016.

Du kan tilmelde dig online her eller via direkte kontakt (se nedenfor).

Prisen for at deltage er 1800 kr. pr. person, og beløbet inkluderer en individuel Insights Personprofil, kursusmaterialet ”Nøglen til personlig effektivitet” og forplejning.

Det er også muligt at bestille kurset, som et lukket internt klubkursus. I det tilfælde er grundprisen 3400 kr. (instruktør, kørsel og administration) og derudover 1200 kr. pr. deltager (individuel Insights Personprofil og kursusmaterialet ”Nøglen til personlig effektivitet”). Forplejning er for klubbens egen regning.
  
Kontakt os

Har du spørgsmål til ”Kend dig selv – forstå andre”, er du meget velkommen til at kontakte Nikolaj Sloth på mail niko@dbujylland.dk eller telefon 8939 9961.

Log ind