MENU

Fodboldpiger vil ikke være sekundære

Jysk Fodbold er ude med et spritnyt magasin, som har et stort tema om fodboldpiger. Download magasinet på din smartphone eller tablet – det er ganske gratis.


Ny udgave af DBU Jylland fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er nu klar i App Store og Google Play.DBU Jyllands officielle fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er på gaden med en helt ny udgave. Magasinet er netop landet i App Store og Google Play, og du kan som altid hente og benytte det 100 procent gratis.

I denne udgave er der et stort tema om pigefodbold. Vi åbner temaet med en artikel med ungdomsforskeren Søren Østergaard, som afliver myten om, at piger bare vil hygge sig og have det sjovt.

- Piger vil udvikle sig som fodboldspillere på lige fod med drengene. Hos pigerne er det dog ekstra vigtigt at betone relationerne og sørge for at skabe et godt fællesskab med en god trivsel. I den forbindelse skal man være opmærksom på at afslutte konflikterne med det samme, siger Søren Østergaard.

Læs artiklen med Søren Østergaard direkte på din pc her.

Spjald tager hånd om fodboldtøserne

I Spjald IF formår de at skabe gode relationer og samtidig skabe gode fodboldspillere i især pigeårgangene U12 til U15. Her har de to trænere, som er engagerede og seriøse omkring deres trænergerning. Det betyder, at pigerne fastholdes – og at de faktisk tiltrækker piger fra andre klubber.

-  Vi møder pigerne, hvor de er – og gør det tydeligt, at de ikke er sekundære i forhold til drengene. Vi vil dem 100 procent og er der for dem, lyder det fra de to trænere, Henrik Skov Nielsen og Mads Bjerg.

Du kan læse reportage fra en træningsaften i Spjald IF her.

Hent hele magasinet

Foruden det store tema om pigefodbold er der vedrørende historier fra breddeklubberne, Update, lir, klumme og ikke mindst fire dugfriske træningsøvelser. Alt sammen er pakket ind i et moderne og lækkert design, som er tilpasset din smartphone og tablet.

Hent magasinet til din tablet eller smartphone og fordyb dig i indholdet, når du har god tid.


Eller

Læs det direkte på din pc med det samme.

Log ind