MENU

Det spidser til i DBU Jyllands Pokalturnering

I går vandt Vejle Boldklub en spændende kamp mod AC Horsens i DBU Jyllands Pokalturnering. I de kommende uger er der mange flere spændende opgør i sigte i turneringen.Jagten på pokaler er for alvor gået ind. Foto: Martin Weibel


Der var tale om et vaskeægte pokaldrama, da Vejle Boldklub i går ekspederede AC Horsens ud af DBU Jyllands Pokalturnering i U17-rækken i en kamp, som både bød på rødt kort og en masse intenst spil.

Dermed avancerede traditionsklubben til semifinalen i turneringen, hvor der i de kommende uger venter mange flere pokaldramaer.

DBU Jyllands Pokalturnering går således ind i en afgørende fase, hvor der skal findes vindere i ikke færre end 11 ungdomsrækker på pige- og drengesiden.

29 kampe i næste uge

Alene i den kommende uge skal 58 hold i aktion i 29 spændende kampe. F.eks. tager Aab (DM) imod Fortuna Hjørring (DM) i U17-piger, mens Vejle Boldklub igen skal op imod lokalrivalerne fra AC Horsens i U13- og U19-rækkerne.

Selv om det efterhånden tynder ud i de lavere rangende hold i turneringen, så venter der alligevel enkelte ”David mod Goliat”-opgør. F.eks. i U17 Piger, når BMI fra mesterrækken skal bide skeer med IF Lyseng fra DM-rækken, eller når RIF/RSU (mester) skal op imod FK Viborg (Vest 1) i U15 Drenge.

Sådan finder du kampene

Hvis du gerne vil se, hvornår de forskellige opgør bliver spillet, så kan du blot finde den/de rækker du er interesseret i her. Så vil DBU Jyllands Pokalturnering figurere nederst i oversigter over rækker.

Se også

Datoplanen for DBU Jyllands Pokalturnering

Log ind