MENU

Store børnestævner er populære

Mange hold på Jyske 3-bold Storstævner er gengangere fra tidligere sæsoner - fordi det bare er sjovt for alle. Tilmeld dit børnehold i Tranbjerg 31/5, i Tarp 13/6 eller i Bording 21/6.


Ved Jyske 3-bold Storstævner i Fredericia sidste weekend var der masser af smil og glade børn (foto: Bob Gisselmann).- Vi kommer igen næste gang!

Sådan lyder det fra mange spillere, trænere og forældre, der har været med til et Jyske 3-bold Storstævne. For det bliver hurtigt en sjov og populær tradition at være med til det store tivoli af et fodboldstævne, der hvert år finder sted flere steder i Jylland, både før og efter sommerferien. Oplev lidt af stemningen i denne video fra Fredericia-stævnet fornylig.

3-mands hold på bande-baner

Noget af det populære ved Jyske 3-bold Storstævnerne er naturligvis det intensive fodboldspil på op til 16 små bande-baner på samme tid. 3-mandshold dyster mod hinanden og alle går hjem fra stævnet efter at have været en tur på podiet og modtage deres medalje.

Men også udenfor bande-banerne er der liv og gang i smilene. For de voksne er der Kaffe-baren og konkurrencer, mens søskende og andre barnlige sjæle kan tumle i Hoppeborgen, få lavet tatoveringer og mange andre sjove aktiviteter. Hvert hold er afsted i to timer, hvilket også gør fornøjelsen overskuelig for de fleste.

Mads Winther fra AIA-Tranbjerg kørte i flere år turen til Jyske 3-bold Storstævnet i Aalborg med sine børnehold og han opfordrer alle til at prøve stævnerne af:

- Jyske 3-bold har altid været en naturlig del af vores sæson, som koldskål er på en varm sommerdag. Det er et faktum, at et spændende set-up som Jyske 3-Bold er er en rigtig energi-booster for de mindste børn, noget spændende og et afbræk i det, det ellers vil sige at ”gå til fodbold”, forklarer han.

Mød andre hold, end I plejer

AIA-Tranbjerg oplever bl.a. ved Jyske 3-bold Storstævnerne at møde andre hold, end de normalt spiller mod.

- Det gør oplevelsen spændende og så har selve køreturen i sig selv også være en del af oplevelsen. Gode oplevelser går man gerne langt efter og vi ved jo, hvad vi får, siger Mads Winther, der i år kan få lov at deltage i stævnet på hjemmebane.

AIA-Tranbjerg er nemlig i år en af værtsklubberne for et Jyske 3-bold Storstævne og nu kan han selv få lov at være med til at sikre, at hans egne kriterier for et godt børnestævne bliver opfyldt:

- Det skal fungere, være let overskueligt og så skal det være en sjov oplevelse for alle - store og små, børn og voksne, understreger han.

Tilmeld dit børnehold online

Jyske 3-bold Storstævner er for børnehold i årgangene 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010 - det vil sige fra U5 til og med U9 før sommerferien og fra U6 til og med U10 efter sommerferien.

I anledning af Jyske 3-bolds 10 års fødselsdag i 2015 er der skruet ekstra op for festlighederne, så du kan vente dig en masse aktiviteter og sjov både på og uden for banen til Jyske 3-bold storstævnerne. Du kan melde dit hold til her - helt gratis og med medaljegaranti til alle deltagere:

Hos AIA-Tranbjerg den 31. maj
Hos Tarp B den 13. juni
Hos Bording IF den 21. juni

Tilmeldingen er også åben for efterårets stævner:

Hos HOG Hinnerup den 22. august
Hos Aalborg B den 29. august
Hos Them GF den 30. august
Hos Nykøbing Mors IF den 20. september

Tilmelding foregår enten via KlubOffice eller staevner.dk. Det er også muligt at tilmelde via en mail til Jeanette hos DBU Jylland Turneringer. Tilmeldingen lukker ca. 10 dage før stævnet, kontakt derefter via mail.


Log ind