MENU

Vagtskifte i Region 3

Efter 12 års ansættelse i DBU Jylland går Torben Bjerre på efterløn ved årets udgang. Hans afløser er Johnny Nielsen, som kommer fra en stilling i DGI Midtjylland.

Vagtskifte i Region 3 
Goddag og farvel. Torben Bjerre (til venstre) går på efterløn ved årskiftet og afløses af Johnny Nielsen, der kommer fra DGI Midtjylland. Begge har i øvrigt en fortid som divisionsspillere. (Foto: Bob Gisselmann)

.

Siden 2003 har Torben Bjerre siddet klar ved telefonerne DBU Jylland Region 3 for at servicere de lokale fodboldklubber, først i Horsens og siden i Tilst.

Men her lige før kobberbrylluppet med DBU Jylland takker han af og går på efterløn ved årets udgang.

- Jeg har være privilegeret og prøvet mange fodboldvinkler som både spiller, træner, bestyrelsesmedlem og senest som civilt job. Dommer blev jeg aldrig, kun fra sidelinjen, men til gengæld er jeg glad for at have fået indblik i dén side også fra mit sekretærarbejde i udvalgene, lyder tilbageblikket fra Torben Bjerre, som har været ansat i DBU Jylland Region 3 siden august 2003.

Også en lang frivillig karriere har Torben haft i fodboldens verden. Blandt andet har trænerjobs ført ham vidt omkring, også inkluderet en periode i Norge.

I DBU Jylland startede han sit frivillige udvalgsarbejde tilbage i 1991 i fodboldskolens spæde start og siden førte det til arbejde med både turneringer og uddannelse, ligesom han var med til opstarten af Fodbold Camps qua sit sæde i DBU’s Ungdomsgruppe gennem en række år.

- Nu vil jeg nyde mit otium, mens jeg har kræfter og overskud i behold og jeg har da allerede planer om noget frivilligt arbejde, bl.a. i min boligforening og for Riverboat Jazz Festival. Jeg er bestemt ikke nervøs for, om jeg kan få tiden til at gå, smiler Torben.

Fodbold i hjertet

Torbens afløser er Johnny Nielsen, som tiltrådte i jobbet den 1. november. Han kommer fra en stilling som idrætskonsulent i DGI Midtjylland.

Den nye mand i Region 3 er med egne ord en ægte sportsnørd. Dog har fodbolden er særlig stor plads i Johnnys hjerte. Hele sit liv har han været tilknyttet Bjerringbro IF, blandt andet som spiller, træner og kampfordeler. I dag er han træner for sin datters hold i selvsamme klub, og han holder formen ved lige med tre ugentlige løbeture.

- Jeg glæder mig meget til at komme til at arbejde med og for breddefodbolden i DBU Jylland Region 3 og er samtidig utrolig glad for at være kommet til en organisation, hvor al fokus er 100 procent på fodbold, lyder det fra den 54-årige midtjyde.

Johnny Nielsen:
• Gift med Inger, som han har tre børn med.
• Kontoruddannet i Bjerringbro Kommune i 1985.
• Arbejdet i 20 år ved Viborg Amt
• Seneste syv år har han arbejdet ved DGI Midtjylland som fodboldkonsulent.
• Spillet Jyllandsserie i Bjerringbro IF i mange år – toppede karrieren i Viborg FF med enkelte divisionskampe.
• Elsker at fiske efter laks i Gudenåen og er en ivrig løber.

Med ansættelsen af Johnny består Region 3’s administration herudover af kontorleder Elin Søbye samt koordinator Torsten Cargnelli. Desuden er koordinator Steffen Lynge Pedersen fra DBU Jylland Turneringer også delvist tilknyttet Region 3’s administration.

Tekst: Ina Tofterup & foto: Bob Gisselmann

Log ind