MENU

Tilmeld online til delegeretmødet

DBU Jyllands Delegeretmøde finder sted lørdag den 9. januar 2016 i Herning Kongrescenter. Her kan du søge indflydelse på turneringer, regler og valg, med mere. Oplev også TV-journalist Anders Agger fortæller om sit forhold til fodbold aftenen før til årets nytårskur. Tilmeld online.


Lad din stemme tælle ved delegeretmødet 9. januar (foto: Trine Gylling Jørgensen)Der skal tages beslutninger om, hvordan fodboldturneringerne fremover skal afvikles og der skal vælges fodboldledere til DBU Jyllands bestyrelse. Det er nogle af de vigtigste ingredienser i den delegeretmøde-cocktail, der skal mikses lørdag den 9. januar 2016.

Årets forslagspakke er blevet et sammenkog på i alt syv forslag, som er sendt videre fra de regionale årsmøder i november og der skal også skiftes ud i bestyrelsen, da Kent Falkenvig har meddelt sin afgang. Så din stemme tæller også denne gang!

Se alle forslag, årsregnskab, kandidater til bestyrelsen og meget mere her.


Tilmeld online

Det er nemt at tilmelde dig. Udfyld blot denne online formular og klik "send", så er du med på listen - husk sidste frist er den 2. januar.

Du har også mulighed for at pleje dit fodboldnetværk og samtidig få et indblik i TV-journalist Anders Aggers fodboldverden ved at deltage i nytårskuren fredag aften den 8. januar, ligeledes i Herning Kongrescenter. Du har mulighed for at booke overnatning tillige, så du er frisk og klar lørdag formiddag til delegeretmødet.

Bemærk, at du kan se alle tilmeldte på denne oversigt.
Log ind