MENU

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2015 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som udvikling af turnerings- og stævnetilbud, fairplay, organisationer i forandring og fremtidens rammer for fodbolden.

 
Du kan læse den skriftlige beretning fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen, her på hjemmesiden.


"Succes i fodbold måles ofte i sejre, for hvem vil ikke gerne vinde på fodboldbanen? I DBU Jylland har vi dog også altid haft et andet perspektiv – nemlig at vi populært sagt hellere samler på medlemmer end point. Og hvis vi skal måle udviklingen i jysk fodbold op mod det parameter, har 2015 været et positivt år. For efter to år med tilbagegang kan vi nemlig se tilbage på et år, hvor antallet af aktive spillere i de jyske fodboldklubber atter er vokset."

Sådan indleder DBU Jyllands formand, Bent Clausen, sin skriftlige beretning for året 2015, som nu kan findes på www.dbujylland.dk.

I beretningen berører Bent Clausen bl.a. emner som udvikling af turnerings- og stævnetilbud, fairplay, respekt og matchfixing, dansk fodbolds rolle i international sammenhæng, organisationer i forandring, samspillet med kommunerne og fremtidens rammer for fodbolden.

Hele beretningen kan downloades som PDF-dokument her.

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 9. januar 2016 vil Bent Clausen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for jysk og dansk fodbold netop nu.

Man kan læse mere om delegeretmødet og tilmelde sig her.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland Kommunikation

Læs også:

Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2016


Log ind