MENU

Inspirerende træning, der fastholder

Kunne du bruge nye ideer til, hvordan du som træner for pige- eller kvindehold fastholder og udvikler spillerne? Så kan du se frem til DBU Jyllands aprilseminar, der har netop de emner som omdrejningspunkt.Trænere for pige- og kvindehold kan blive klogere på, hvordan de fastholder deres spillere på et seminar i april 2016. Foto: www. fodboldbilleder.dk

Når forårssæsonen 2016 er skudt godt i gang, inviterer DBU Jylland pige- og kvindetrænere til seminar lørdag den 2. april.

Dagens fokus er på spillerfastholdelse, som er en problemstilling, mange klubber kender til – ikke mindst i de ældste ungdomsrækker. For hvordan skaber man et miljø i fodboldklubben, som piger og kvinder finder inspirerende og udviklende?

Trænerseminaret henvender sig til trænere for piger og kvinder i årgangene fra U13 og op og finder sted på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst den 2. april klokken 9.00-15.00.

Inspirerende og udviklende træning

Janne Madsen – kendt som ”Spjald” – spillede i sin aktive karriere på landsholdet og er indehaver af tredjepladsen på listen over flest spillede kampe i Fortuna Hjørring. På seminaret deler hun sine erfaringer og ideer til inspirerende træning, der udvikler spillerne og er med til at bevare deres lyst til at spille fodbold.

Ivan Andersen, der er klubrådgiver i DBU Jylland og pigetræner, vil dele sine erfaringer med fastholdelse af spillere og i den forbindelse komme ind på, hvordan samarbejde med naboklubber kan være en måde at løse udfordringerne på.

Seminaret foregår dels som teoretiske oplæg dels som praktik på fodboldbanen.

Program

Lørdag den 2. april  2016
9.00-9.15 Morgenmad og velkomst
9.15-11.30 Fastholdelse af spillere og samarbejde med naboklubber v/ Ivan Andersen, klubrådgiver i DBU Jylland og pigetræner
11.30-12.15 Frokost
12.15-12.30 Præsentation og oplæg v/ Janne Madsen, Fortuna Hjørring
12.30-14.00 Inspirerende og udviklende træning v/ Janne Madsen, Fortuna Hjørring
14.00-15.00 Opfølgning og spørgsmål til træningen


Pris

Det koster 500 kroner at deltage i seminaret.

Tilmelding

Du kan melde dig til kvindeseminaret her.

Tilmeldingsfristen er lørdag den 26. marts 2016.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Log ind