MENU

Besøg Liverpool med DBU Jylland

Få ny inspiration til trænergerningen i Liverpool-området og se Premier League-kampen mellem Liverpool og Stoke på DBU Jyllands studietur sidst i november.Daniel Agger er ikke længere Liverpool-spiller, men du kan opleve en lang række andre Liverpool-profiler.


Der bor kun omkring 150.000 flere mennesker i Liverpool end i Aarhus.

Alligevel kan byen både mønstre de to storhold Liverpool FC og Everton FC, som har et utal af titler på CV’et. Med andre ord, må de kunne ét eller andet i Beatles-byen.

Sidst i november sender DBU Jylland en delegation af jyske fodboldtrænere afsted på studietur til Liverpool, hvor man vil få et indblik i, hvordan man griber fodboldspillet an i den østengelske by.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

Træningssession og Premier League-kamp

Inspirationsturen til Liverpool bliver sparket i gang med et brag. Allerede på afrejsedagen, lørdag den 29. november, kan deltagerne således sætte sig i et af sæderne på legendariske Anfield Road til Premier League-kampen mellem Liverpool FC og Stoke City FC.

Dermed har du mulighed for at se stjerner som Steven Gerrard, Mario Balotelli og Raheem Sterling i aktion.  

Dagen efter er det planen, at byde på endnu en kamp i Liverpool-området, mens mandagen vil byde på en træningssession med et børne- eller ungdomshold i Liverpool.

Tirsdag er hjemrejsedag, med mindre du for et merbeløb på 1800 kr. vælger at tage ind og se Premier League-kampen mellem Manchester United og Stoke City FC og efterfølgende overnatter på hotel i Manchester.

Program

Der bliver fortsat arbejdet på at gøre programmet så spændende og fagligt inspirerende som muligt, men det foreløbige program byder på følgende:

3 x overnatning i dobbeltværelse
3 x Morgenmad
1 x fælles aftensmad
1 x Liverpool – Stoke
1-2 x træning / kamp


Prisen er 4200 kr. (6000 kr. inkl. Manchester United kamp og ekstra overnatning), eksklusiv transport til og fra Liverpool, som er for egen regning. Der er både mulighed for at flyve fra Billund til London (med Ryanair), fra København til Manchester (med Easyjet) eller fra Hamborg til Manchester (Easyjet). Manchester ligger ganske tæt på Liverpool. Bemærk: Køb ikke flybilletten før du modtager en besked om, at turen bliver gennemført.

Der kan evt. påregnes lidt transportudgifter i Liverpool.

Tilmeld dig her.

Yderligere information

Vil du vide mere? Så kontakt klubrådgiver Svend Pedersen på svpe@dbujylland.dk eller mobil: 2123 5430.


Log ind