MENU

Region 4: Tilflytter hædret for sin ildhu

John Andersen modtog til DBU Jyllands årsmøde i Region 4 ”Gør en forskel-prisen” i Vejen foran 177 klubfolk. Som tilflytter har han forankret sig i klublivet og viser vejen for andre.


John Andersen (i midten) blev hædret med Jyske Banks og DBU Jyllands "Gør en forskel-pris". Claus Lage (til højre) fra Jyske Bank og Hans Kragelund overrakte prisen.John Andersen fra Andst Ungdoms- og Idrætsforening fik overrakt Jyske Banks og DBU Jyllands ”Gør en forskel-pris” på årsmødet i Vejen onsdag den 26. november.

Som tilflytter har John Andersen taget Andst Ungdoms- og Idrætsforening med storm. Han begyndte straks sit virke i klubben, da han flyttede til byen og har ikke sluppet sit greb om klubben siden.

John begyndte som seniorspiller – er siden blevet oldboysspiller – og har i en årrække været børnetræner i klubben. Han arbejder konstant på at dygtiggøre sig ved at deltage i diverse trænerkurser og overtaler øvrige trænere til at gøre det samme.

En gave til fodboldudvalget
John Andersen er særdeles vellidt i klubben, der blandt andet formulerer følgende i sin indstilling:

”John er den type træner, der bare har styr på alt. En gave til et fodboldudvalg i et landsbysamfund. Han sørger for at finde sponsorer til spilledragterne, han finder stævner, som han gerne vil deltage i og han sørger for, at der er god forældreopbakning, så børnene føler, at sporten betyder noget for forældrene”.

De børn, John Andersen træner, bliver udviklet på det niveau, de er. Og der er plads til alle på holdet. Han er meget vellidt af børnene, der endda kommer og ser ham spille oldboysfodbold. Senest var han til landskamp med fire af klubbens spillere, hvilket var en stor oplevelse for dem.

”John har nu været et stort aktiv i AUI i mere end 10 år, og det synes vi bestemt, han har fortjent anerkendelse for. John viser vejen for andre og har altid et smil og en god bemærkning klar”, lyder det afsluttende i klubbens indstilling.

Log ind