MENU

Region 4: Flidspris til pigetrænerteam

Team på ni frivillige pigetrænere har skabt medlemsfremgang og stærkt sammenhold blandt pigespillerne i Hammelev SUF Fodbold. Nu modtager trænerteamet flot initiativpris for indsatsen.


Lisbeth Lunde Larsen (i midten) og Vita Pedersen modtog på vegne af Hammelev SUF Fodbolds pigetræner-team DBU Jylland Region 4's Initiativpris. Regionens nye formand, Jens Christian Hansen, overrakte prisen.Hele ni trænere må på skift have en flot pokal stående hjemme på kaminhylden. De har nemlig alle lige stor del i, at pigeafdelingen i Hammelev SUF Fodbolds tiltag ”Fodbold KUN for piger” onsdag den 26. november blev hædret med DBU Jylland Region 4’s Initiativpris 2014.

Trænergruppen har arrangeret, at alle klubbens piger (fra U6 til U12) træner sammen, så der til hver træning er cirka 50 pigespillere. Pigerne bliver delt op i de forskellige hold til selve træningen, men der er en stor følelse af sammenhold pigerne imellem og på tværs af alder.

”Fodbolden er selvfølgelig i centrum, men derudover er der også stort fokus på det sociale og kammeratskabet. I foråret har der f.eks. i forbindelse med Jyske 3-Bold Stævne i Fredericia været fællestur til Madsby Legepark efter kampene”, lyder det i klubbens indstilling.

Hygge med bowling og landskamp
Trænergruppen har justeret pigefodbolden i klubben, så den nu passer meget bedre til pigernes sociale behov. I efteråret har de mindste piger haft et socialt arrangement med bowling, fællesspisning og hygge, mens de store piger har været til kvindelandskamp i Vejle – også med spisning og hygge.

Klubben har oplevet en betydelig medlemsfremgang på pigesiden siden ”Fodbold KUN for piger” blev søsat. Blandt andet derfor har Hammelev SUF Fodbold indstillet pigetrænergruppen.

”Vore ni pigetrænere (i fællesskab) fortjener prisen for deres ildhu og entusiasme, og for det store arbejde de lægger i det frivillige arbejde. Ligeledes har de tænkt anderledes for at sikre gode muligheder for pigefodbold. De har også sideløbende deltaget i vore interne DBU-trænerkurser for at dygtiggøre sig rent fodboldmæssigt”, fremgår det af indstillingen, som også fremhæver trænergruppens evne til at inddrage forældregruppen.

De ni trænere er:

  • Vita Pedersen (U6-U8)
  • Pernille Albertsen (U6-U8)
  • Finn Borchert (U6-U8)
  • Lisbeth Lunde Larsen (U9-U10 & U11-U12)
  • Kim Foder (U9-U10)
  • Steffan Klintø (U9-U10 & U11-U12)
  • Thomas Lauenstein (U9-U10)
  • Benny Fogtmann (U11-U12)
  • Preben Horn (U11-U12)

Log ind