MENU

Region 2: Ny mand i regionsbestyrelsen

Torben Nielsen, formand i Rindum SU, blev på Region 2’s årsmøde i Aulum tirsdag aften nyvalgt til regionsbestyrelsen. Han afløser Torben Baunbæk, der dog fortsætter sit frivillige engagement i DBU Jylland – blot uden for regionsbestyrelsen.

Torben Nielsen, fmd. for DBU Jyllands Ungdomsudvalg (foto: Hans Sørensen

Torben Nielsen (billedet) blev tirsdag aften valgt ind i DBU Jylland Region 2’s bestyrelse. Det skete på årsmødet i Aulum, hvor flere end 175 fodboldledere fra 71 lokale klubber var samlet.

Det nye bestyrelsesmedlem er 51 år, bosat i Ringkøbing og formand i Rindum SU og afløser Torben Baunbæk, der efter eget ønske fortsætter sit frivillige arbejde i DBU Jylland uden for regionsbestyrelsen.

Torben Nielsen har udover sin store kluberfaring også allerede et godt kendskab til DBU Jylland. Han sidder bl.a. som formand for Ungdomsudvalget.

Hæderstegn til Baunbæk

Det afgående bestyrelsesmedlem, Torben Baunbæk, blev i forbindelse med årsmødet hædret med DBU Jyllands Hæderstegn.

- Torben, du har gjort en kæmpe indsats for ikke mindst børne- og pigefodbolden. Ikke bare her i Region 2 og DBU Jylland, men også i din klub, Mejrup GU. Du er en rigtig ildsjæl, sagde regionsformand, Peter Tornbo, i sin tale til Torben Baunbæk.

- Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser, og min kæphest har altid været pigefodbolden. Og jeg skal nok holde øje med, at der fortsat er fokus på dette vigtige område. Men jeg har altid sagt, at jeg ville stoppe, når jeg blev 60 år, og det står jeg ved, sagde Torben Baunbæk.

Genvalg til to bestyrelsesmedlemmer

Der var genvalg til regionsbestyrelsen til K. E. Kristensen, Skjern og Poul Overgaard, Vils, som bestyrelsesmedlemmer.

Regionsformand, Peter Tornbo, Lemvig, samt bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Rasmussen, Bjerringbro, Hans Peter Johansen, Sparkær og Johanne Berg, Harboøre, modtog valg sidste år og var derfor ikke på valg i år.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Hans Sørensen


Log ind