MENU

Region 2: Det gode initiativ belønnet

DBU Jylland Region 2 hædrede på årsmødet i Aulum tirsdag aften en række lokale klubledere. Gert Josefsen fra Skive IK blev tildelt DBU Jyllands og Jyske Banks "Gør en Forskel-pris", Åge Eltons Initiativpokal gik til Koldby/ Hørdum IF, mens Erna Pedersen fra Kjellerup IF modtog Allan Holm Hansens kamparrangørpris.

 Karsten Jepsen fra Koldby Hørdum modtog Gør en Forskel-prisen (foto: Hans Sørensen)
Karsten Jepsen (til højre) modtog på vegne af Koldby Hørdum IF Åge Eltons Initiativpokal 2014. Til venstre regionsformand, Peter Tornbo.
 
Stedfortræder for Gør En Forskel-prismodtageren i Region 2 (Foto: Hans Sørensen)
Gør en forskel-prisen gik i år til Gert Josefsen fra Skive IK. Han kunne imidlertid ikke være til stede på Region 2's årsmøde. Derfor modtog Erik Laursen prisens på hans vegne. Til venstre Jan Nørbjerg fra Jyske Bank.
 
Erna Pedersen modtog kamparrangørprisen (foto: Hans Sørensen)
Erna Pedersen (i midten), kampfordeler i Kjellerup IF, modtog årets udgave af Allan Holm Hansens Kamparrangørpris. Til venstre Region 2's næstformand, Johanne Berg og til højre Region 2's kontorleder, Hans Sørensen.


En række fodboldledere og ildsjæle blev på DBU Jylland Region 2's årsmøde tirsdag aften i Aulum Fritidscenter hædret med priser for deres store frivillige arbejde.

Jyske Banks og DBU Jyllands ”Gør en forskel-pris” - som bl.a. består af et diplom og en check på 2.000 kr. - gik til Gert Josefsen fra Skive IK. Prisen blev overrakt af Jan Nørbjerg fra Jyske Bank, der bl.a. prismodtagerens særlige tilgang til børnefodbolden:

- Gert har været børnetræner i Skive IK i mange år. Han er struktureret og ansvarsfuld, han yder en vigtig indsats for at rekruttere nye børnetrænere, han har stor forældrekontakt, og så har han en stor omsorg for de mest udsatte børn. Og så tror han på filosofien: Hellere ros end ris. Med andre ord. Han gør en stor forskel i sin klub, og han er en rigtig ildsjæl, sagde Jan Nørbjerg fra Jyske Bank.

Gert Josefsen var grundet arbejde forhindret i at være til stede på årsmødet. Derfor modtog Erik Laursen, Skive IK prisen på hans vegne.

Initiativpokal til Koldby Hørdum IF

Koldby Hørdum IF blev årets modtager af Åge Eltons Initiativpokal, der tildeles for et særligt initiativ, gerne utraditionelt, og som lever op til unionens formål "At fremme fodboldspillet i Jylland".

Med Åge Eltons Initiativpokal følger et beløb på 5.000 kr.

Koldby Hørdum IF er aktivt og målrettet gået efter at afprøve mulighederne i den nye skolestruktur og har konkret haft succes med et ungtræner-projekt, hvor nogle af klubbens ældste ungdomsspillere gennem samarbejde med DBU er blevet uddannet til at stå for træningen af nogle af de mindre børn. Dermed har klubben formået af få foreningslivet ind i skolen og omvendt.

Ungdomskonsulent Karsten Jepsen modtog prisen på Koldby Hørdum IF’s vegne.

Kamparrangørpris til Kjellerup-leder

Allan Holm Hansens Kamparrangørpris gik i år til Erna Pedersen, Kjellerup IF.

- Vi har mange dygtige kampfordelere i Region 2’s område. Men i dette stærke felt har vi i år valgt en kvinde, nemlig Erna Pedersen fra Kjellerup IF, sagde DBU Jylland Region 2’s kontorleder, Hans Sørensen, i sin tale til prismodtageren.

Allan Holm Hansens Kamparrangørpris gives til en kampfordeler, som udviser engagement, ansvarlighed, interesse for DBU Jyllands initiativer og arrangementer samt Fair Play over for andre kolleger og klubber.

Det var ottende gang, at hæderen blev uddelt.

Tekst: Mads D. Larsen & fotos: Hans Sørensen

Log ind