Fuld tryk på pokal-kedlerne

Det er finaletid i FAXE KONDI Ungdomspokalen, hvor otte vindere bliver fundet i denne uge, mens en enkelt må vente til næste uge. Indtil videre har IF Lyseng, Silkeborg IF og Herning Fremad hjemført hver deres pokal.



En flok glade drenge fra Herning Fremad kunne hænge guldmedaljer omkring halsen i går. Foto: Rasmus Gissel
Med 533 jyske hold er DBU Jyllands bidrag til FAXE KONDI Ungdomspokalen en af landet absolut største fodboldturneringer.

Så mange hold er der dog langt fra tilbage i denne udgave af turneringen, hvor vi er nået helt frem til finalekampene i ungdomsrækkerne.

I tre rækker er vinderne allerede blevet fundet. Således vandt IF Lyseng i mandags pokalen i U13 Piger, mens tirsdagens kampe sendte en pokal til Herning fremad i U15 Drenge og Silkeborg IF i U19 Drenge.

Tre kampe i aften

Kurven på DMI’s grafik over dagens vejr runder 25 grader, så det bliver en lun fornøjelse, når yderligere fire blanke sølvpokaler bliver overrakt i aften, hvor der bliver fundet en vinder i U18 Piger, U13 Drenge og U17 Drenge.

I U18 Piger tørner KoldingQ (DM) og Skovbakken (DM) sammen i en kamp, som bliver afviklet på Hedensted Stadion. I U13 Drenge bliver titelkampen et opgør mellem Herning Fremad (M/702) og Esbjerg fB (M/709), mens FK Viborg (Div) og Haderslev (Liga), skal kæmpe om pokalen i U17 Drenge.

Torsdag bliver de to kampe afviklet, når Thy FC (A/902) møder IF Lyseng (A/904) i U14 Piger mens Randers Freja (M1/601) kan se frem til en hård kamp mod Horsens fS (M1/602) i U14 Drenge.

Niende, og sidste, finalekamp bliver spillet onsdag den 28. maj, hvor finalen i U15 Piger står mellem Fortuna Hjørring (M/851) og AaB (M/851).

Vindere skal til finalestævne

I rækkerne U19 Drenge, U17 Drenge, U15 Drenge samt U18 Piger og U15 Piger har vinderne mulighed for at komme til et særligt finalestævne i Farum, hvor de skal dyste mod vinderne i de øvrige lokalunioner om at tage den samlede sejr.

Først venter en kvalifikationskamp mod den fynske pokalvinder i de respektive rækker.

FAXE KONDI Ungdomspokalen er blevet navnet for DBU Jyllands Pokalturnering, efter en samarbejdsaftale blev indgået med FAXE KONDI.

Læs mere

Her kan du læse alt om FAXE KONDI Ungdomspokalen.


Log ind