MENU

Vind luksuslagkage til hele holdet

Bag en flot fodboldkage og få den bedømt af Ole Kristoffersen, som bl.a. er kendt fra Go’ Morgen Danmark. Så har du chancen for at vinde en lækker lagkage fra Lagkagehuset til hele dit fodboldhold.Nu har du chance for at vinde luksuslagkage til hele holdet. Grafik DBU Jylland
Der bliver bagt tusindvis af kager hver weekend, når de jyske fodboldhold spiller kamp.

Nogle har tradition for at spise kage inden en kamp, mens andre fejrer en sejr eller fordøjer et nederlag med den vidunderlige spise.

Ny hylder DBU Jylland fodboldkagen ved at skyde gang i en konkurrence på vores Facebook-side, Jysk Fodbold. Og reglerne er simpel: Bag en flot fodboldkage.

Din kage bliver bedømt af tidligere TV-bager og stifter af luksus-bagerkæden Lagkagehuset, Ole Kristoffersen, som om nogen ved, hvordan en god kage skal skæres. Og vurderer han din kage til at være den allerflotteste, så vinder du en af Lagkagehusets fantastiske lagkager ti l hele holdet (op til 20 personer).

Fri fantasi

Du bestemmer selv, om din kage skal have græs, som er lavet af grønt marcipan, kridtlinjer af hvid glasur, romkugler udsmykket som en fodbolde eller noget helt fjerde – og det er også ganske op til dig, om du bager cupcakes, bradepandkage, lagkage eller en anden type kage.

Kun din egen fantasi sætter grænsen i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen bliver nemlig såre simpelt den, som kan bage den allerflotteste fodboldkage. Du kan dog naturligvis hjælpe Ole Kristoffersen lidt på vej, ved at sørge for, at din kage får en masse stemmer.

Sådan deltager du

Hvis du vil deltage i konkurrencen, så skal du blot tage et foto af din kage, og uploade den på konkurrencesiden på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold.

Du kan deltage her.

Log ind