MENU

Forårets dårligste fik flyvende start

Sydvestmors havde et hårdt forår med lutter nederlag og en gennemsnitlig målscore på 1-5. Det gør dem til det måske dårligste af i alt 1393 seriehold. Men nu er bøtten vendt.Sydvestmors havde et fantastisk sammehold i foråret til trods for lutter nederlag. Foto: Jesper Rasmussen

Sydvestmors’ Serie 6-hold ramte ikke rigtig dagen i sidste sæson. På noget tidspunkt.

Ti kampe resulterede i ti nederlag, og da sæsonen var færdigspillet havde holdet lukket 49 mål ind og kun scoret ti selv.

Det gør holdet til forårets ringeste, hvis vi fraregner de hold, som udeblev fra én eller flere kampe. 

I denne sæson er holdet er dog kommet anderledes godt fra. De står således allerede noteret for et point efter den første kamp, hvor de fik bolden i modstandernes målmasker hele fire gange i den uafgjorte kamp.

Problemer med at score mål

Sydvestmors’ holdleder, Jan Kusk, er ikke overrasket over, at holdet var efterårets dårligste seriehold.

- Jeg var nok godt klar over, at vi ikke ligefrem var blandt de bedste, men vi havde det nu sjovt alligevel. Og ikke en eneste af vores spillere er stoppet på trods de mange nederlag, fortæller Jan Kusk, som kun oplevede højt humør på holdet, de mange nederlag til trods.

- Vi sidder ikke og mugger i krogene, når vi taber. Vi har et godt sammenhold, som er klart det vigtigste for mig. Og så selvfølgelig, at vi kan stille hold, siger han.

Spillet var til mere

Jan Kusk indrømmer, at morsingboerne ikke er de bedste fodboldspillere på jorden, men føler alligevel, at det kunne være blevet til point i enkelte af kampene.

- Spillet var ikke så ringe endda. Vi var godt med i flere kampe, men havde problemer med at score mål. Vi var mange gange tæt på, men når man så kikser, så hænger man jo lidt i dønnet, siger han, og understreger, at man bl.a. var tæt på sejren i første kamp, som kun blev tabt med 2-1.

- Der er dog noget som tyder på, at vi har fået lidt mere skarphed. Vi scorede jo fire mål i første kamp, og vi har en helt skadesfri trup, lyder det optimistisk fra Jan Kusk, som er i fodboldudvalget i klubben, som er den eneste på Mors, hvor man kan prale af tre seniorhold.

Måske rækker det til point igen på søndag, hvor Sydvestmors skal op imod Nordmors IF (S6/170).

Se også

Web-tv: Jyllands dårligste seriehold (Youtube)

Log ind