Send selfie og hyld din fodboldtræner

Vi vil gerne hylde træneren – en af de allervigtigste personer i enhver fodboldklub. Men vi har brug for din, og din mobiltelefons, hjælp. Som tak kan du vinde en Select Super Brilliant.



Har du, dit barn eller din klub en træner, som er noget helt særligt? Så fortæl det i en kort video og send en til DBU Jylland. Foto: Bob Gisselmann


De står der altid på sidelinjen i regn og rusk, og langt de fleste af dem gør det uden at få en krone for det.

Det er naturligvis trænerne, der er tale om.

Nu er det på tide, at de får lidt velfortjent anerkendelse. Derfor vil DBU Jylland gerne lave en særlig video, hvor træneren bliver hyldet. Og din træner, kan være en af dem.

Video-selfier

Videoen vil bestå af en række af jeres sammenklippede video-selfier, hvor du fortæller om, hvorfor din eller dit barns træner, er noget helt særligt. Uanset om det er fordi, han skaber en god stemning på holdet, sørger for, at det altid er sjovt at komme til træning eller gør dig til en bedre fodboldspiller.

Den korte videostump kan med fordel filmes med din mobiltelefon, og behøver ikke vare mere end mellem 15 og 30 sekunder.

Hjælp og vind en Select Super Brilliant

Hvis du ønsker at hjælpe, så skal du blot optage det korte videoklip af dig selv, og efterfølgende sende det til mawe@dbujylland.dk.

Som tak for hjælpen trækker vi lod om en Super Brilliant-fodbold fra Select i selvvalgt størrelse til en værdi af 799 kroner. Hvis du vil i betragtning, skal du huske, at skrive ønsket størrelse samt din adresse i mailen.

Log ind