Blog: Kæmp for klubbens dna

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, har endnu engang nedfældet nogle af sine tanker om fodbolden i det jyske. Denne gang med en opfordring om at kæmpe for at bevare din klubs identitet.


Bent Clausen er DBU Jyllands formand. I sit nyeste indlæg på bloggen, Min mening, opfordrer han klubfolk til at kæmpe for at bevare klubbens egen identitet. Foto: Henrik Bjerregrav.



Øster Starup/Vester Nebel IF, Bjergby Astrup Mygdal Sønderskov IF, FC Tim – Hee, FC Langelinie, etc.

Listen over samarbejder mellem diverse klubber og hold er alenlang. Ofte er der en rigtig god grund til at indgå samarbejde med naboklubben, og i mange tilfælde er det også den rigtige beslutning.

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, mener dog, at der mindst lige så ofte er god grund til at kæmpe for, at klubben bevarer sin selvstændighed.

- Hvis der mangler to-tre-fire spillere, eller hvis resultaterne svigter, så overvej om ikke det er bedre at give den en skalle og kæmpe for klubben end at fri til andre klubber, lyder det for formanden i et blogindlæg.

- Fodboldklubbens dna er på mange måder også byens dna. Derfor kan byens naturlige samlingspunkt gå tabt, hvis klubben ikke kan mønstre et senior-hold eller stille et hold bestående af omegnens unge drenge og piger.

Læs den tankevækkende blog om værdien ved at bevare sin klubs identitet.

Log ind