DBU Hotel & Kursuscenter søger sælger

Er du en særdeles udadvendt, smilende og servicemindet salgsperson? Så er du måske vores kommende medarbejder hos DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst.



DBU Hotel & Kursuscenter søger en deltidsansat relationssalg- og marketingmedarbejder, som skal arbejde inden for fire segmenter: Fodbold, sport, hotel og kursus.

Du kommer til at bruge megen tid på at opsøge nye kunder og bearbejde dem på en tålmodig og målrettet måde.

Centeret er opført med henblik på blandt andet at være talentcenter for DBUs ungdomslandslandshold, træningslejre for bredde- og eliteklubber og kursister på vores uddannelsesforløb.

Men for at udnytte kapaciteten på centeret ønsker vi at udvide kundesegmentet til at inkludere blandt andet andre idrætsgrene med træningslejre, kursuscenter for virksomheder samt overnattende gæster. 

Din baggrund:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke alt afgørende, men erfaring/uddannelsen inden for salg og marketing er en stor fordel.

Det er også en stor fordel, hvis du har kendskab til og erfaringer med livet i en fodboldklub – enten som spiller, træner eller leder, ligesom erfaring indenfor hotel og/eller kursusvirksomhed er en fordel.

Du vil få base på vores center i Tilst, hvor DBU Jyllands administration også er placeret sammen med en række stabsfunktioner. Bl.a. DBU Jylland Udvikling, Turneringer, Kommunikation, Økonomi.

Vi forventer: 

I forbindelse med ansættelsen lægger vi vægt på: 

• At du har erfaring og kendskab til fodbold som træner, leder eller lignende eller/og erfaring med hotel- og kursussegmentet.
• At du er yderst serviceminded og udadvendt
• At du er veltalende 
• At du kan arbejde selvstændigt og målrettet - også med telemarketing.
• At du er motiveret for at udvikle dig fagligt såvel som personligt 

Vi tilbyder: 

• Et spændende job på deltid med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse 
• En afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet 
• Indflydelse på de opgaver, som du kommer til at arbejde med 
• Løn iflg. aftale

Ansøgningsfrist: 31/12-15.

Tiltrædelse: Snarest.

Send ansøgning med billede og CV til:

Centerleder Morten Bing

Mail: bing@dbujylland.dk

Evt. kontakt. Tlf. 23612727

DBU Hotel & Kursuscenter
Kileparken 27
8381 Tilst

(nyt navn pr. 1/1-16. Frem til årsskiftet navngivet DBU Jylland Fodboldcenter)

Log ind