Anders Agger: Passion og vilde visioner

Oplev TV-journalist Anders Aggers tanker fra køkkenbordet til 2. division - og lidt tilbage igen. Han er årets foredragsholder ved DBU Jyllands nytårskur fredag den 8. januar i Herning.

Anders Agger (foto: lykkemusic.dk)

foto: lykkemusic.dk

Anden weekend i januar står i klubledernes tegn. Fredag den 8. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er delegeretmødet på programmet.

Tilmeld online her

2016-udgaven af DBU Jyllands nytårskur er lagt i TV-journalist Anders Aggers kompetente hænder. Anders Agger har igennem en årrække præges TV-fladen med dokumentarprogrammer i "Indefra"-serien, ligesom han har portrætteret kostskoleelever fra Herlufsholm over en længere periode.

Anders Agger interesserer sig ikke kun for de lidt tungere emner som hospice og Israel-konflikten, han har såmænd også sammen med Anne Hjernøe turneret Danmark rundt med lette sommerprogrammer.

Passion og vilde visioner

Og så har han ikke mindst en glødende fodboldinteresse. Han har igennem størstedelen af sit liv boet i Ringkøbing og det er også her, udgangspunktet for nytårskurens indlæg er.

- I kan berede jer på et foredrag om Ringkøbing Fodbold, der flyttede sig fra serie 1 til 2. division. Båret af passion. Og vilde visioner, lyder oplægget med Anders Aggers egne ord.

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 8. januar 2016, kl. 19.00 indlægget fra TV-journalist Anders Agger. Der bliver også mulighed for efterfølgende at stille Anders Agger spørgsmål. Herefter er der spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindende fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid. Tilmeld online her



  


Log ind