Ansøgningsrække: U15 Drenge Liga 2A

U15 Drenge Liga 2A er i efteråret 2020 en ansøgningsrække. 
Rækken består á 16 hold, som DBU Jylland udpeger i samarbejde med DBU Fyn ud fra ansøgning.

Bemærk: Licensklubberne for sæsonen 2020/2021 kan ses her.
Licensklubber som ikke er rangeret højt nok til at kunne deltage i enten den landsdækkende U15 liga el. U15 Drenge Liga 1, og som ikke får et wildcard til U15 Drenge Liga 1, vil automatisk blive indplaceret i U15 Drenge Liga 2A.
Såfremt en licensklub ikke ønsker at gøre brug af denne mulighed, som deres licens berettiger dem til, skal DBU Jylland meddeles dette senest d. 1. juni. 
Af denne årsag kan vi på nuværende tidspunkt heller ikke sige endeligt, hvor mange pladser der er at ansøge om. 

En klub der ansøger om deltagelse i Liga 2A, men som ikke bliver udvalgt, vil automatisk blive vurderet og sammenlignet med de ansøgende klubber til efterårets U15 Drenge Liga 2B.
Hvis den ansøgende klub IKKE tildeles en plads i hverken Liga 2A el. Liga 2B, vil holdet automatisk blive indplaceret i U15 Drenge Liga 3. 

For at komme i betragtning til deltagelse i efterårets U15 Drenge Liga 2A, skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Udfyld formularen nedenfor.
Ansøgningen skal indendes senest mandag d. 1. juni. 
Jeres ansøgning er først registreret, når I har tilmeldt holdet i KlubOffice, og I har fået en bekræftelse på, at jeres ansøgning er modtaget. 

Kontaktinformationer:

Ved samarbejdshold nævnes alle klubber. Den klub, der skal være kontaktklub, nævnes først.

Holdinformationer:

Skriv på følgende måde: Liga 2b, pulje 501

Skriv på følgende måde: Liga 2a, pulje 501, nr. 2