Wildcards til U15 Drenge Liga 1 (efteråret 2020)

U15 Drenge Liga 1 består i efteråret á 8 hold. De 6 øverst rangeret licensklubber i vest, som IKKE er rangeret højt nok til at kunne deltage i den landsdækkende U15 liga, er garanteret en plads.
De 2 sidste pladser uddeles via wildcards og for at komme i betragtning skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Brug formularen nedenfor.
Ansøgningen skal indsendes senest mandag d. 1. juni. 
Jeres ansøgning er først registreret, når I har fået en bekræftelse på, at jeres ansøgning er modtaget. 
Det er DBU Jylland som i samarbejde med DBU Fyn der udvælger de 2 klubber. 

En klub som har ansøgt om et wildcard til efterårets U15 Drenge Liga 1 og fået afslag, vil automatisk blive vurderet og sammenlignet med ansøgende klubber til U15 Drenge Liga 2A. 
Hvis den ansøgende klub IKKE tildeles en plads i Liga 2A, vil holdet automatisk blive vurderet og sammenlignet med ansøgende klubber til U15 Drenge Liga 2B. 
Hvis den ansøgende klub IKKE tildeles en plads i hverken Liga 1, Liga 2A el. Liga 2B, vil holdet automatisk blive indplaceret i U15 Drenge Liga 3. 

Bemærk: Licensklubberne for sæsonen 2020/2021 kan ses her.
Licensklubber som ikke er rangeret højt nok til at kunne deltage i enten den landsdækkende U15 liga el. U15 Drenge Liga 1, og som ikke får et wildcard til U15 Drenge Liga 1, vil automatisk blive indplaceret i U15 Drenge Liga 2A.
Såfremt en licensklub ikke ønsker at gøre brug af denne mulighed, som deres licens berettiger dem til, skal DBU Jylland meddeles dette senest d. 1. juni. 
Af denne årsag kan vi på nuværende tidspunkt heller ikke sige endeligt, hvor mange pladser der er at ansøge om. 


Kontaktinformationer:

Ved samarbejdshold nævnes alle klubber. Den klub, der skal være kontaktklub, nævnes først.

Holdinformationer:

Skriv på følgende måde: Liga 1, pulje 501

Skriv på følgende måde: Liga 1, pulje 501, nr. 2