Ansøgningsrække: U14 Drenge Liga 2B

U14 Drenge Liga 2B er i efteråret 2020 en ansøgningsrække. 
Rækken består á 16 hold, som DBU Jylland udpeger i samarbejde med DBU Fyn ud fra ansøgning.

Bemærk: Licensklubberne for sæsonen 2020/2021 kan ses her.
Licensklubber som ikke er rangeret højt nok til at kunne deltage i U14 Drenge Liga 1, vil automatisk blive indplaceret i U14 Drenge Liga 2A.
Såfremt en licensklub ikke ønsker at gøre brug af denne mulighed, som deres licens berettiger dem til, skal DBU Jylland meddeles dette senest d. 1. juni. 
Af denne årsag kan vi på nuværende tidspunkt heller ikke sige endeligt, hvor mange pladser der er at ansøge om. 
En klub som har ansøgt om deltagelse i efterårets U14 Drenge Liga 2A og fået afslag, vil automatisk blive vurderet og sammenlignet med ansøgende klubber til U14 Drenge Liga 2B. 
Bemærk: Såfremt en el. flere licensklubbers 2. hold udvælges til deltagelse i Liga 2A el. 2B, vil rækken udvides til 24 hold. 

En klub der ansøger om deltagelse i Liga 2B, men som ikke bliver udvalgt, vil automatisk blive indplaceret i U14 Drenge Liga 3. 

For at komme i betragtning til deltagelse i efterårets U14 Drenge Liga 2B, skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Udfyld formularen nedenfor.
Ansøgningen skal indendes senest mandag d. 1. juni. 
Jeres ansøgning er først registreret, når I har tilmeldt holdet i KlubOffice, og I har fået en bekræftelse på, at jeres ansøgning er modtaget. 

 

 

 

Kontaktinformationer:

Ved samarbejdshold nævnes alle klubber. Den klub, der skal være kontaktklub, nævnes først.

Holdinformationer:

Skriv på følgende måde: Liga 2b, pulje 501, nr. 2

Skriv på følgende måde: Liga 2b, pulje 501, nr. 2