Spil udendørs U21-Vinterkampe

Vil I gerne holde gang i jeres ungseniorer i den kolde tid? Vi kan pga. forlængede corona-restriktioner stadig ikke afvikle seniorkampe, men vi fortsætter vores udendørs tilbud til de unge, der endnu ikke er fyldt 22 år.  Tilmeldingsfrist 5. januar 2021.

Alle udendørs turneringskampe for senior og ældre er aflyst til og med 28. februar pga. forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Men måske har din klub en flok unge seniorspillere, der endnu ikke er fyldt 22 år, og dermed kan komme med under dispensationen fra forsamlingsforbuddet for børn og unge, som fortsat er på 50 personer?

Vi fortsætter derfor vores udendørs vinterturneringstilbud til U2-rækker, for både kvinder og herrer;- og for begge køn mulighed for enten 7- eller 11-mands.

Det vil primært være en særlig række, der ikke indgår i den normale indrangering, som sættes ud af kraft i denne række i vinterturneringen. Det vil sige, at en U17-spiller fx teoretisk godt kan spille på både U17 og U21 i vinterturneringen samme weekend uden begrænsninger.

Minimumsalderen for en U21-spiller er 16 år for herrer og 15 år for kvinder, mens man må være max. 21 år på spilledagen.

U21-rækkerne følger denne vejledende datoplan med tre runder (der vil være mulighed for at flytte kampene via KlubOffice):

SPILLEWEEKENDER
1. runde 23. januar
2. runde 6. februar
3. runde 27. februar

Tilmeld via KlubOffice eller mail
Prisen for deltagelse i vinterturneringen er kr. 330,- pr. U21-hold. DBU Jylland påsætter neutrale dommere, denne udgift kommer ud over holdgebyret og deles ligeligt mellem holdene.

Tilmeld klubbens U21-vinterturneringshold via KlubOffice senest 5. januar. Det er også muligt at tilmelde via mail til din region. region4@dbujylland.dk