Tilmeldingsstævner U8-U12

Tilmeldingsstævner 5- og 8-mands U8-U12, søndag d. 13. september kl. 10.00 - 12.30

DBU Jylland Region 3’s Børnegruppe inviterer hermed til fodboldstævner for klubbernes hold i 5- og 8-mands i U8 – U12, søndag d. 13. september fra kl. 10.00 – 12.30.

Lørdag d. 12 . september har vi inviteret klubbernes Begyndere til 5-mands stævner, men om søndagen er der stævner for alle de øvrige spillere.

Det har været et stort ønske hos mange klubber, at der kom et ekstra stævnetilbud, i perioden hvor der holdes pause p.g.a. ombrydningen i børnerækkerne. Det tilbud er her nu!

Vi forventer kampe, der i høj grad kommer til at foregå på børnenes præmisser - og hvor trænerne for holdene - både før, under og efter kampene, løbende har en dialog for at gøre kampene så jævnbyrdige som mulige.

For at holde en fornuftig geografi omkring stævnerne – og ikke for mange personer samlet på samme spillested - bliver holdene primært opdelt i 4 holds puljer. De enkelte puljer afvikles hos en af de deltagende klubber. Klubber der ønsker at være arrangør må gerne sende en mail til undertegnede. Kampene afvikles på h.h.v. to 5-mands baner eller to 8-mands baner.

Information om stævnerne

  • Stævnerne er for alle klubbens A, B og C spillere – piger og drenge fra U8 – U12
  • Der kan tilmeldes på A, B eller C-niveau – U8-U10 Piger 5m kun på A og B niveau
  • 5m (U8-U11) spiller 3 kampe pr. hold á 2 x 10 minutter og 8M (U11-U12) 3 kampe pr. hold á 2 x 15 minutter
  • Der registreres ikke resultater, men trænerne har pligt til hele tiden at forsøge at gøre kampene jævnbyrdige
  • I alle kampe må der sættes en ekstra spiller på banen ved bagud med 3 mål
  • Arrangørklubben stiller med kampledere til kampene
  • Pris for deltagelse pr. hold – kr. 100,-

Tilmelding er åben via Kluboffice eller mail joni@dbujylland.dk (officiel klubperson). Tilmeldingsfrist er senest søndag d. 30. august. Stævneprogram udsendes onsdag d. 2. september.

Region 3’s Børnegruppe håber at klubberne tager godt imod ovenstående tilbud.