Begynder og C-række stævne

DBU Jylland Region 3’s Børnegruppe inviterer til fodboldstævner for klubbens Begyndere og C-rækkespillere, i alle rækker fra U8  – U12 5M, lørdag d. 12. september fra kl. 10.00 – 12.00.

Hos drengene er det således ikke tilladt at benytte spillere som til daglig spiller på et A- eller B-hold, og hos pigerne må der ikke benyttes spillere fra klubbernes A- eller B-hold.

Vi forventer et stævne der i høj grad kommer til at foregå på børnenes præmisser - og hvor trænerne for holdene - både før, under og efter kampene, løbende har en dialog for at gøre kampene så jævnbyrdige som mulige.

Stævnerne afvikles lørdag d. 12. september hvor region 3’s turneringer holder pause p.g.a. ombrydning af alle børnerækkerne. Lørdag d. 12. september bliver således en gylden mulighed for at sætte ekstra fokus på klubbernes Begyndere og C-rækkespillere, således at de også fastholdes i fodbolden.

For at holde en fornuftig geografi omkring stævnerne, bliver holdene opdelt i 4 – 6 holds puljer, hvor de enkelte puljer afvikles hos en af de deltagende klubber. Klubber der ønsker at være arrangør må gerne sende en mail til undertegnede. 4 og 5 holds puljer afvikles på 2 5-mands baner, mens 6 holds puljer afvikles på 3 5-mands baner.

Information om stævnerne

Stævnet er KUN for Begyndere og C-rækkespillere (Drenge) og Begyndere og  C-rækkespillere (Piger)

  • Der spilles 3 kampe pr. hold á 2 x 10 minutter
  • Der registreres ikke resultater, men trænerne har pligt til hele tiden at forsøge at gøre kampene jævnbyrdige
  • I alle kampe må der sættes ekstra spiller på banen ved bagud med 2 mål
  • Arrangørklubben stiller med kampledere til kampene
  • Pris for deltagelse pr. hold – kr. 100,-
  • Tilmelding skal ske via Kluboffice eller via mail til joni@dbujylland.dk (fra officiel klubperson). Tilmeldingsfrist er senest søndag d. 30. august. Stævneprogram udsendes tirsdag d. 1. september.

Region 3’s Børnegruppe håber at klubberne tager godt imod ovenstående tilbud..