Opstartsmøde om Børnefodbold

Det er blevet en god tradition at børnetrænerne for U12 og yngre samles inden turneringsstart for at udveksle erfaringer og blive opdateret på det nyeste inden for børnefodbolden i Nordjylland. 


Årets opstartsmøde for børnefodboldklubberne foregår;

Onsdag 11. marts 2020 kl. 18.00-21.00

Sted: Brønderslev IF, Gl. Agdrupvej 17-23, 9700 Brønderslev

 

Vi starter mødet med spisning i form af en varm ret, som kan bestilles ved tilmelding for den nette sum af 80 kr., som bliver opkrævet via klubbens månedsfaktura.


Dagsordenen vil bl.a. indeholde følgende punkter:

Dagsorden – FORELØBIG

  • Velkomst v/ formand for Børnegruppen Søren Larsen
  • Oplæg v/ David Kiær Nielsen
  • "Det virkelige liv på fodboldbanerne" v/ en nordjysk fodboldklub
  • Nyheder og tilbud fra Region 1 v/ Klubrådgiver Klaus Gertsen
  • Kaffe og debat

 

Formål med mødet?

Børnegruppen i Region 1 inviterer trænere og ledere tilknyttet børnefodbolden (U5-U12) til en spændende aften om det gode fodboldmiljø for børn.

Fodboldfaglig rådgiver David Kjær Nielsen vil komme ind på aktuelle emner, f.eks.; hvordan planlægges den gode børnetræning? Hvordan får vi nye børnespillere ind i klubben? Hvordan kan forældrene indgå som en resurse i fodboldklubben? Hvad skal der til for at børnene får nogle gode fodboldoplevelser?

Ligeledes vil der på mødet være oplæg fra "det virkelige liv på fodboldbanerne", når nordjyske fodboldtrænere fortæller om gode initiativer fra egne klubber.

Klubrådgiver Klaus Gertsen vil orientere om tilbud fra DBU Jylland, som kan styrke børnefodbolden i din klub, ligesom han vil orientere om kursustilbud og træningsprogrammer, som fremadrettet vil blive tilsendt trænere.

Børnegruppen ser frem til en udbytterig dialog med trænere og ledere med henblik på at styrke børnefodbolden i Nordjylland.


Tilmelding: med klubnavn, antal deltagere og hvilket hold du er ansvarlig for, skal være regionskontoret i hænde senest 5. marts på mail: jahr@dbujylland.dk

Vel mødt!

Mvh

DBU Jylland Region 1

Børnegruppen – Region 1