Peter Møller gæstede nytårskuren

Fredag den 4. januar 2019 bød DBU Jylland på nytårskur med gule ærter og gæstetaler Peter Møller på menuen - dagen før delegeretmødet i Herning.

Endnu en gang stod en af de første weekender i januar i klubledernes tegn. Fredag den 4. januar lagde DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag var Fodboldens Dag inkl. delegeretmødet på programmet.

DBU Jyllands nytårskur anno 2019 var lagt i hænderne på en særdeles fodboldkompentent herre, Peter Møller. Peter Møller har haft en lang karriere som professionel fodboldspiller i både Danmark og udlandet, ligesom han har optrådt for det danske landshold. Efter en mangeårig karriere indenfor sports-TV er han nu DBU's nye fodbolddirektør.

Arrangementet startede i Herning Kongrescenter fredag den 4. januar 2019, kl. 19.00 med indlægget fra Peter Møller. Der var også mulighed for efterfølgende at stille Peter spørgsmål. Herefter spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid.