Superligaen er gået i gang og breddefodboldspillerne står på spring.

Det må være konklusionen, efter at de jyske klubber tilmelder og tilmelder til juni-tilbuddet 2020 Cup. Allerede før pinseweekenden har 1.500 hold tilmeldt sig 2020 Cup, som er et tilbud om tre genstartskampe for 5-, 7-, 8- og 11-mandshold i juni.

- 2020 Cup er et godt tilbud om at kunne få klubbens spillere ud at spille fodboldkampe før sommerferien. Det er jo ligesom cremen at spille kamp for de fleste. Vi hører også fra flere klubber, at de ser det som en mulighed for at kunne fastholde spillere, forklarer turneringschef Ole Frandsen fra DBU Jylland.

Corona-restriktionerne står fortsat i vejen for at afvikle breddefodboldkampe pt., men der er et håb om, at det bliver muligt at afvikle 2020 Cup fra uge 24 til uge 26, hvis restriktionerne løsnes tilstrækkeligt.

 

Disse corona-restriktioner skal hæves, før vi kan gå i gang med kampe:

  • Forsamlingsforbuddet skal op på min. 30 personer, før vi kan gennemføre 11-mandskampe.
  • Anbefalingen om at undgå interaktion mellem klubber skal ophæves.


Sådan tilmelder du hold til 2020 Cup

Hvis holdene i din klub gerne vil være med, så skal I tilmelde jer senest 1. juni, for at vi kan nå at planlægge kampene.

Tilmelding foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er mandag den 1. juni 2020.

Se mere om tidsplan, forudsætninger og afvikling her.

Se de aktuelle tilmeldinger her
Du kan allerede nu se, hvilke hold der er tilmeldt i de forskellige rækker. Klik på knapperne nedenfor og vælg de rækker, der slutter med "2020 Cup".


Har du spørgsmål til 2020 Cup, kan du kontakte DBU Jylland på tlf. 8939 9999 på hverdage kl. 10-12 eller via e-mail: info@dbujylland.dk.