MENU

Få 10.000 kr. for ungdomsindsatsen

I januar blev Bangsbo Freja hædret med 10.000 kroner for sit velfungerende ungdomsarbejde. Nu har din klub chancen for at komme i betragtning til 2015-udgaven af FAXE KONDI-prisen.Nu kan det være penge værd at have en velfungerende ungdomsafdeling. Foto: Fodboldbilleder.dk


Gør I en god indsats for ungdomsarbejdet i din klub?

Så kan det være, at det er jer, som skal modtage FAXE KONDI-prisen på DBU Jyllands delegeretmøde lørdag den 10. januar 2015.

FAXE KONDI-prisen går til Årets Ungdomsklub, og udover et diplom modtager den udvalgte klub et kontant beløb fra FAXE KONDI på 10.000 kroner.

Kom i betragtning

For at komme i betragtning til FAXE KONDI-prisen skal klubben selv motivere, hvorfor det netop er jer, som bør hædres med titlen og de 10.000 kr. Det gør I ved at skrive til DBU Jylland (læs nærmere nedenfor).

I kan f.eks. fortælle ’den gode historie’ om jeres største succes, hvad I gør for at fastholde flest spillere i klubben, hvad I gør for at dygtiggøre jeres ungdomstrænere, hvad I gør for at skabe et godt socialt liv og et godt kammeratskab eller hvordan I sørger for, at alle føler sig velkomne i klubbens ungdomsafdeling.

For at komme i betragtning til FAXE KONDI-prisen og titlen som Årets Ungdomsklub under DBU Jylland forventer vi, at jeres klub udelukkende deltager i DBU Jyllands og/eller DBU’s turneringer med jeres turneringshold.

Her kan du læse mere om overrækkelsen af 2014-udgaven af prisen til Bangsbo Freja på delegeretmødet i januar.

Send ansøgning

Send jeres ansøgning til faxekondiprisen@dbujylland.dk

Vi skal have den i hænde senest den 1. november, hvorefter DBU Jyllands Ungdomsudvalg vil udpege en modtager af FAXE KONDI-prisen. Hæderen vil blive offentliggjort og overrakt på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 10. januar 2015.


FAXE KONDI-prisen

DBU Jylland og de øvrige lokalunioner uddeler hvert år Faxe Kondi-prisen til Årets Ungdomsklub. I Jylland bliver prisen overrakt på DBU Jyllands delegeretmøde i januar. Med prisen følger, udover synligt bevis i form af et diplom, også et kontant beløb på 10.000 kroner fra FAXE KONDI.


Tekst: Martin Weibel/Mads D. Larsen & foto: www.fodboldbilleder.dk


Log ind