DBU Jylland søger en serviceminded regnskabsassistent til et spændende og meningsfuldt job med mange afvekslende opgaver i løbet af en arbejdsdag. Der er tale om en fuldtidsstilling (alternativt en 32 timers stilling) med ansættelsesstart hurtigst muligt.

Der er som altid gang i mange spændende ting i DBU Jylland, og derfor har økonomiteamet brug for yderligere assistance til forskellige økonomirelaterede og serviceorienterede opgaver.

Vi er et lille arbejdsomt team, hvor alle bidrager konstruktivt til den fælles opgaveløsning, og vi har altid fokus på at levere høj kvalitet, god service og ordentlig i dagligdagen. Som en del af vores økonomiteam vil du helt naturligt få en bred kontaktflade på tværs af hele organisationen. Derfor er det vigtigt, at du både evner at drifte, men i lige så høj grad at kommunikere med medarbejdere fra andre afdelinger, med organisationens mange frivillige samt med øvrige kontakter.

Hele jobbeskrivelsen kan findes på vores hjemmeside sammen med alle praktiske informationer om ansøgning m.v.

Vi ønsker at få besat stillingen hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette kandidat. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at henvende dig til DBU Jyllands chef for Ledelsessekretariat og HR, Nikolaj Sloth Riisgaard, på mail eller telefon 89399961.