”2020 har i alt for høj grad handlet om overlevelse, krisehåndtering og mulighedernes kunst, og i mindre grad end planlagt om udvikling af breddefodbolden. Men 2020 har også været et år, hvor fodboldens og foreningslivets værdi og store betydning for rigtig mange mennesker og for samfundet som helhed har stået tydeligere end nogensinde. Den oplevelse tager jeg med ind i det nye år.”

Sådan skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i sin skriftlige beretning for året 2020.

Hvis du er nysgerrig på DBU Jylland-formandens betragtninger om breddefodboldens status og udvikling, kan du blive klogere her, hvor hele beretningen kan findes (PDF-dokument). I alt 22 sider med tanker om årets gang i jysk breddefodbold.

I beretningen berører DBU Jyllands formand desuden emner som corona-krisen, fodboldklubbernes udfordringer og betydning, børnefodboldens udvikling, frivillighed under forandring, adfærd og fair play i breddefodbolden, samarbejdet med kommunerne, de politiske reformer i breddefodbolden og meget andet.

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 9. januar 2021 vil Bent Clausen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for jysk og dansk fodbold netop nu.

Man kan læse mere om delegeretmødet og tilmelde sig her.

Læs også:
Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2021