MENU

Vil I have flere frivillige?

Vi kender det alle sammen; det er svært at finde nye frivillige. Derfor er du og din klub inviteret til at få og give inspiration til at rekruttere, fastholde og motivere frivillige.

Vil I have flere frivillige?
Næsten alle klubber ønsker flere frivillige. Kom med til en spændende aften og bliv inspireret til at rekruttere, fastholde og motivere de frivillige i jeres klub.

AF: Rasmus Grønholdt, DBU Jylland Kommunikation//

I samarbejde mellem Vision 2020 – Frivillighedsgruppen, Ingerfair og DBU Jylland er du og din klub inviteret til test af Frivillighedsspillet, hvor I får mulighed for at få viden og erfaring fra andre klubber – og ikke mindst dele ud af jeres egne.

I en foreningsverden hvor alt går stærkt, stopper vi kort op og tager en status. Vi kigger på tendenser og dykker ned i de seks typer af frivillige. Hvilke frivillige skal vi bruge? Søger vi de rette? Og hvad er forskellen mellem klassisk og moderne frivillighed?

Fyld bilen op og tank inspiration
Vi skal teste et nyt spil, som er udviklet af DBU Jylland i samarbejde med konsulentfirmaet Ingerfair. Spillet tager udgangspunkt i de udfordringer og konflikter, der sker i klubberne til dagligt, og giver spillerne en mulighed for at få diskuteret lette som tunge emner.

Til alle testdagene vil konsulent for Ingerfair, Lasse F. Petersen, være til stede og introducere nye tendenser inden for frivillighed.

Testdagene finder sted i følgende byer og foregår kl. 17.30-21.00:

8. oktober - Sunds IF, Skalmevej 50, 7451 Sunds: TILMELD


9. oktober - Støvring IF, Kr. Østergårdsvej 2, 9530 Støvring: TILMELD


22. oktober - Odder IGF, Parkvej 5, Oddervej 8300 Odder: TILMELD


23. oktober - Haderslev FK, Louisevej 22, 6100 Haderslev: TILMELD


Tilmeldingen skal ske senest fem dage før arrangementet, og du kan tilmelde dig og din klub ved at klikke på tilmeldingslinksene ovenfor.

Arrangementerne er GRATIS og inkluderer forplejning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i én af de ovennævnte byer. Fyld gerne bilen op, så I efterfølgende sammen kan udveksle de erfaringer og tanker, I fik fra Frivillighedsspillet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Korsgaard via kors@dbujylland.dk eller på 8939 9967.

Log ind