MENU

Børnestævner kommer også til Nordjylland

DBU 3-bold Tour er stævner for børn i alderen 5-11 år. Her spilles 3-mands fodbold på små baner med bander omkring og resultater tælles ikke, for alle ender med en medalje om halsen. Forsommerens sidste stævner spilles i Skovlund v/Varde og nordjyske Jetsmark v/Pandrup -tilmeld dit hold nu.

Børnestævner kommer også til Nordjylland
Der mangler ikke intensitet i børnekampene, når banderne holder bolden i gang (foto: Torsten Green).

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

Over tusinde børn i alderen 5-11 år dystede i den forgangne forlængede weekend i 3-mandsfodbold ved DBU 3-Bold Tour-stævner i Stavtrup og Mejrup. Vi byder på to DBU 3-bold Tour-stævner mere inden sommerpausen - denne gang i Skovlund IF ved Varde og nordjyske Jetsmark IF.

Du kan nå at tilmelde dit hold senest ugen før på staevner.dk, i KlubOffice eller pr. mail. Det koster kun 200 kroner pr. hold for to timers intensiv fodbold og der er medaljer til alle deltagere.

Bemærk, at du ved stævnet i Jetsmark kan tilmelde dit hold, så I også får seks billetter med til Fårup Sommerland til en særpris på kr. 1000,- inkl. stævneprisen.

Men hvad er egentlig særligt ved DBU 3-bold Tour?

Børnene får lov til selv at spille
Børnespillere har brug for at udvikle deres egne kompetencer og lære af deres fejl. Og på DBU 3-bold Tour er det netop nybegynderne og de alleryngste, der er i fokus. Trænerne træder lidt i baggrunden og lader spillerne selv finde løsninger, helt uden fjernstyring.

- Ved de her stævnerne spiller vi kun 3-mands, så alle spillere får lov at røre bolden meget. Og så er der bander omkring banerne, så bolden bliver ved med at være i spil, forklarer Jeanette Wulff Højgaard, stævnekoordinator hos DBU Jylland.

Det giver masser af boldtræning, og muligheden for at gemme sig for de lidt usikre bliver fjernet. Erfaringen fra forsommerens første stævner er, at det giver masser af selvtillid og god stemning, at alle spillere har været aktive og været med i kampene.

Sådan ser hele tourplanen ud for 2019:

Dato Region Værtsklub
30. maj Region 3 Stavtrup IF
2. juni Region 2 Mejrup GU
15. juni DBU Fyn  
16. juni Region 4 Skovlund IF
22. juni Region 1 Jetsmark IF
1. september Region 3 Brædstrup IF
8. september Region 2 Mønsted IF
14. september DBU Fyn  


foto: Bob Gisselmann
foto: Bob Gisselmann, DBU Jylland


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.


På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2008 og 2009.

 

Log ind