Med fire herreseniorhold og 85 betalende medlemmer hersker der ingen tvivl om, at FodboldHoldet Herning har fundet en kilde til at drive en succesfuld herreseniorafdeling.

To af mændene bag klubben er brødrene Christian og Nikolaj Grønbæch på henholdsvis 31 og 29 år – og de to ildsjæle fortæller i nyeste episode af Klubhuset, hvad årsagen er til klubbens succes.

- Her kan du være den dårligste fodboldspiller på jorden, men du bliver accepteret både som fodboldspiller og menneske, lyder det fra storebror Christian, der er klubbens formand.

Du kan finde DBU Jyllands podcast, Klubhuset, hos alle de gængse podcastudbydere. Eller altid her på dbujylland.dk/podcast.

Podcast med breddefodbold i centrum
Denne udsendelse er nummer fire i rækken i Klubhuset. Tidligere har vi beskæftiget os med ”De kære fodboldforældre”, ”Futsal vs. indendørs fodbold” og ”Fodboldklub tvinger forældrene til frivillig indsats”.

Vores podcast skiller sig ud fra langt hovedparten af øvrige fodboldpodcasts ved udelukkende at omhandle livet i breddefodbolden.

Håbet med hver eneste podcast er at give dig inspiration, gode råd eller nyttig viden, som du kan tage direkte med hjem i arbejdet med din egen klub.

Du kan altid finde samtlige episoder af Klubhuset på dbujylland.dk/podcast.


Sådan finder du dbu jyllands podcast

Smartphone og tablet:
1. Åbn din podcast-app (fx Podcasts eller Google Podcast).
2. I søgefeltet skriver du ”Klubhuset”.
3. Tryk på DBU Jylland-logoet og vælg det afsnit, du ønsker at høre.

Computer:
1. Gå ind på www.dbujylland.dk/podcast.
2. Vælg den episode, du ønsker at lytte til.