Mød os i Aalborg og Aarhus

DBU Jylland er til stede ved både idrætsmødet i Aalborg, der varer fra torsdag til søndag, og på Studiemessen ved Aarhus Universitet fra mandag til onsdag. Vi håber, at du har tid og lyst til at kigge forbi.

Mød os i Aalborg og Aarhus
Af: Mads D. Larsen, DBU Jylland Kommunikation

 

Aalborg er fra torsdag den 29. august mødeplads for alle dele af idrætslivet i Danmark. 

Det sker i regi af Idrætsmødet, der er Aalborgs splinternye svar på Bornholms Folkemøde. I alt fire dage med fuld fokus på idrættens store værdi, mangfoldighed, fremtidige rolle og muligheder.

DBU Jylland bidrager til arrangementet med en lang række oplægsholdere - blandt andre:

- Søren Larsen, bestyrelsesmedlem i Region 1,
- Bent Clausen, formand,
- Peter Davies, klubrådgiver,
- Ove Lyhne, direktør,
- Pia Katballe, formand for samfundsudvalget
- Henriette K. Jensen, udviklingschef.

De vil bl.a. dele viden om emner som fastholdelse af teenagere, frivillighed, fodboldens samfundsbetydning, børnefodbold, talentudvikling og trænerens rolle og værdi.

Der er også repræsentanter fra både DBU og DBU Bredde til stede på Idrætsmødet.

Her kan du finde en oversigt over de aktiviteter, som fodbolden er blandet ind i.

Kontakt til studerende

Fra mandag til onsdag er der studiemesse på Aarhus Universitet. Her kan man møde over 60 virksomheder, organisationer og foreninger, der alle har massevis at tilbyde nye studerende i Aarhus.

Studiemessen foregår i Aulaen og Vandrehallen på Aarhus Universitet (bygning 1412-1413) og er åben hver dag fra kl 10:00-16:00.

DBU Jylland er til stede med en stand i Solgården, og den vil være bemandet af en række fagfolk fra DBU Jyllands organisation med viden og indsigt i bl.a. dommerområdet, træneruddannelse og seniorfodbold.

Håbet er at komme i dialog med en masse nye studerende og introducere fodbolden som en rigtig god indgang til et godt studieliv i Aarhus. Enten som spiller, træner eller dommer.

Der er omkring 100 fodboldklubber i Aarhus.

Man kan læse mere om studiemessen på fb.com/studenterraad

Log ind