Klassisk indefodbold hitter stadig

Tusindvis af hold tager ikke fejl: Den traditionelle indefodboldturnering er stadig en favorit. Tilmeld dit hold senest 20. september.

foto: Henrik Bjerregrav
foto: Henrik Bjerregrav

Bander. Halgulv. Måltavle.

Tiden tæller ubarmhjertigt og automatisk ned på haluret. Der svedes bravt i det højintensive spil inden for banderne på det hårde underlag.

Den helt traditionelle indefodboldturnering lever stadig i bedste velgående, i sæsonen 2017/18 deltog ikke færre end 3.400 indefodboldhold i det klassiske spil hos DBU Jylland. Og selvom efterårssolen stadig har magten udenfor og græsset er grønt, så er det nu tid til at tilmelde klubbens hold til vinterens indefodboldturnering.

Tilmeld via KlubOffice senest 20. september

Indefodboldturneringen foregår i dit lokalområde og administreres også lokalt af DBU Jyllands regioner. De alleryngste spiller på tværs af hallen, men langt de fleste rækker spiller helt klassisk indefodbold. Vi tilbyder indefodbold helt fra U5/U6 og op til Veteraner/Superveteraner.

Tilmeldingsfristen er 20. september og tilmeldingen foregår i KlubOffice.

Sådan spiller vi indefodbold i dit lokalområde:

Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber. Tilmeldingen er åben.
Se mere her

20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U6 til U12 både piger og drenge fire stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne. Tilmeldingen er åben.
Se mere her
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og op efter. I børnerækkerne kan man tilmelde sig stævnerne enkeltvist i stedet for at tilmelde sig en hel turnering.
Ungdoms- og seniorrækkerne spiller tre indledende runder, hvorefter der i nogle rækker afvikles regionssemifinaler, regionsfinaler og jysk mesterskab. Tilmeldingen er åben. Bemærk: Tilmeldingsfristen i børnerækkerne er anderledes end de øvrige rækker - se mere på linket herunder.
Se mere her
20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist
Indefodbold
Udbydes fra U6 til Superveteraner. Der spilles turnering i alle rækker. I ungdoms- og seniorrækker spilles der desuden regionsfinaler og jysk mesterskab. I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger

Tilmeldingen er åben.
Se mere her

20. september
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940


Se alle DBU Jyllands vintertilbud her:



  

Log ind