Kursus: Få hurtigere fodboldspillere

Fart er blandt de vigtigste komponenter i moderne fodbold. På et tre-timers kursus kan du nu få konkrete redskaber til at gøre dine spillere hurtigere. Det foregår onsdag 5. december i Tilst.


Nu har du mulighed for at få endnu hurtigere fodboldspillere. Foto: Niels Husted.


Hvad har Ronaldo, Messi, Salah og Mbappé tilfælles? 

Svar: En exceptionel fart.

Hurtighed er ekstremt vigtigt i fodbold, og nu har du muligheden for at sætte ekstra fut i dine spillere. DBU Jylland afvikler i samarbejde med Run-Faster et løbekursus, hvor du får et sæt redskaber, som kan give dine spillere den rette løbeteknik – og dermed mere fart i støvlerne.

Kurset består af én times teori og to timers praktik, og det løber af stablen på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst onsdag 5. december klokken 17.00-20.00.

Hurtige instruktører

Der er to instruktører på kurset. Det er den tidligere topangriber, Ove Hansen – også kendt som Turbo-Ove, og så sønnen Simon Hansen, der allerede som 18-årig blev dansk seniormester på 100 meter.

Simon Hansen spillede selv fodbold i ungdomsårene i Bording IF og Ikast FS og kastede sig derefter over atletik og især løb. Han siger sådan her om kurset:

- Man får et indblik i, hvordan vi i Run-Faster træner hurtighed – og hvordan man kan overføre det til sin fodboldtræning. Og så giver vi en stribe konkrete redskaber til at opdage fejl i løbeteknik – og hvordan man tilretter, siger Simon Hansen og understreger, at det ikke bliver hårdt fysisk at deltage i kurset.

- Alle kan blive hurtigere. Både dem som i forvejen er hurtige, men også de langsomme – og du vil hurtigt kunne se en markant forskel på dine spillere, hvis de løber rigtigt. Samtidig kan man faktisk også løbe længere, hvis løbeteknikken sidder i skabet, fortæller den 20-årige løbeinstruktør, der har præsteret at løbe 100 meter på 10.39 sekunder.

Praktisk information

Kurset ”Få hurtigere fodboldspillere” bliver afviklet onsdag 5. december fra klokken 17.00-20-00.
Det foregår på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst, Kileparken 27, 8381 Tilst.

Du kan melde dig til kurset her eller ved at kontakte René Jensen på 8939 9954 eller rjen@dbujylland.dk.

Det koster 350,00 kroner at deltage, med i prisen følger en let forplejning, og der er sidste tilmeldingsfrist fredag 30. november.

Andre aktuelle trænerkurser

Automatiske kontingenter i KlubOffice (gratis)

Store Trænertræf

Intro til futsal

Se alle vores kurser her

Log ind