Her er kandidaterne til årsmøderne

På DBU Jyllands årsmøder i november skal de jyske klubber vælge frivillige fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde et overblik over kandidaterne - såvel nye som kendte.

Claus Warming 2018 foto Henrik Bjerregrav
Claus Warming fra Kolding er blandt de frivillige ledere, der er på valg til DBU Jyllands regionsbestyrelser på årsmøderne i november. Han stiller op til posten som formand for Region 3. (Foto: Henrik Bjerregrav)


DBU Jylland er de jyske fodboldklubbers organisation.

Det betyder helt konkret, at klubberne på de fire regionale årsmøder i november vælger fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser.

Nedenfor kan du finde en status for de enkelte regioner med et foreløbigt overblik over, hvilke poster, som skal besættes på de kommende årsmøder - samt hvilke af DBU Jyllands kandidater, som er villige til valg eller genvalg.

Det er naturligvis vigtigt at understrege, at de jyske fodboldklubber til hver en tid kan opstille alternative kandidater til regionsbestyrelserne.

DBU Jylland Region 1:

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet i Aalborg onsdag den 21. november vælge fire medlemmer til region 1’s bestyrelse. 

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth og Søren Larsen er alle på valg og villige til en ny to-årig periode.

Bestyrelsesmedlem Christian Fynsk har til gengæld meddelt, at han - helt udramatisk - ønsker at trække sig fra regionsbestyrelsen i utide. Derfor skal der vælges et ekstra bestyrelsesmedlem for et år. 

Christian Fynsk har i over 30 år været frivillig leder i DBU Jylland – bl.a. som formand for Region 1, og han vil fortsat være tilknyttet DBU Jylland, dog ikke som bestyrelsesmedlem.

Regionsbestyrelsen opstiller Claus Fallingborg som afløser for Christian Fynsk. Claus har siden 2016 været formand for AaB af 1885, hvor han afløste Jesper Møller. Før da var han bl.a. formand for klubbens seniorudvalg.

Jørgen Staun og Karsten Elkjær blev begge valgt for en to-årig periode i 2017 og er derfor først på valg i 2019.

DBU Jylland Region 2:

I Region 2 stiller bestyrelsesmedlemmerne Michael Koch, Poul Overgaard og Torben Nielsen alle op til genvalg, når der holdes årsmøde mandag den 26. november i Aulum.

Regionsformand Johanne Berg samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Johnny Krogh Hansen og Jørgen Rasmussen blev alle valgt for en to-årig periode i 2017 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 3:


Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 3 skal på årsmødet i Brædstrup torsdag den 22. november vælge ny formand for regionsbestyrelsen. 

Bent Villumsen genopstiller ikke grundet sygdom. I stedet opstiller Claus Warming (billedet øverst) formelt til posten, som han har været konstitueret i siden marts. Claus er tidligere næstformand i regionsbestyrelsen, som han blev valgt til for første gang i 2014. Derudover er han en særdeles aktiv fodboldleder i Kolding-området.

Bent Villumsen vil fortsat være tilknyttet regionsbestyrelsen i en konsulent-rolle og som rådgiver for Claus Warming og bestyrelsen.

Derudover er bestyrelsesmedlemmerne Anne Andersen og Morten Møller Pedersen begge på valg, og de er også begge villige til genvalg.

Bestyrelsesmedlemmerne Rene Johansen, Søren Juul, og Rasmus Johansen blev alle valgt for en to-årig periode i 2017 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 4:

Der skal vælges i alt tre bestyrelsesmedlemmer i DBU Jylland Region 4, som holder årsmøde onsdag den 28. november i Gram.

Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt er på valg og alle er klar til en ny to-årig periode.

Regionsformand Jens Christian Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen og John Møller Pedersen blev alle valgt for en to-årig periode i 2017 og er derfor ikke på valg i år.

Tilmelding til årsmøderne:

Du kan læse mere om de regionale årsmøder her - bl.a. dagsorden og alt om tilmelding.



Log ind