Sidste runde med U21-turneringen

Frem til den 15. marts kan de jyske fodboldklubber tilmelde hold til DBU's U21 turnering på enten A- eller B-niveau.



Der er nu åbent for tilmelding af hold til DBU's U21 Turnering for spillere født i 1995 og yngre.Ligesom sidste år kan et hold benytte fire spillere født i 1994 og ældre.

Tilmeldingen er åben indtil den 15. marts 2017.


Man kan tilmelde sig på enten A eller B-niveau, og der vil være slutspil i begge rækker.

Ikke for alle…

Med både A og B-rækker er turneringen åben for mange, men det kræver stadig et vist sportsligt niveau for at kunne begå sig.

- Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen, siger turneringsadministrator Thomas Lesly Rasmussen fra DBU Sjælland, der administrerer turneringen på landsplan.

Ved tvivl om holdets niveau kan man eventuelt kontakte Thomas Lesly Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk

Praktiske informationer


I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering.

Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt. I A-finalen mødes det bedste hold fra øst og vest. B-finalen afvikles afhængigt af antal puljer enten lokalt eller øst og vest.

Hold, der deltog i turneringen i efteråret 2016, er stadig tilmeldt turneringen.

Turnering lukkes ned

Efter forårssæsonen 2017 vil turneringen blive nedlagt som en landsdækkende turnering.

Det skyldes, at tilmeldingstallet gennem de senere år har været vigende – bl.a. på grund af oprettelsen af Reserveholdsturneringen. I indeværende sæson deltager i alt 25 hold i U21-turneringen – heraf blot fem fra Vest-Danmark.

DBU Jylland og DBU Fyn har drøftet, om der er grundlag for at etablere et alternativt tilbud til de vest-danske klubber, og det er der foreløbigt ikke noget, der tyder på.

Tekst. DBU Sjælland/DBU Jylland


Log ind