Den strategiske fodboldklub

DGL 2000 er på godt 15 år gået fra at være et lille nystartet seriehold til at være blandt Aarhus største seniorklubber. Til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub kan du høre formand Peter Kjeldsen fortælle, hvordan klubben arbejder strategisk.


Til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub kan du høre, hvordan DGL 2000 har fået cementeret deres klubnavn på kort tid med strategisk arbejde. Foto: DGL 2000



Den Gale Loge startede som en kortklub blandt en gruppe studerende i Aarhus. Her 15 år senere har klubben hold fra serie 5 til Jyllandsserien og er blandt Aarhus’ største seniorklubber. Succesen kan langt henad vejen tilskrives klubbens stærke arbejde med strategi, som også er det, formand Peter Kjeldsen vil fortælle mere om til kursusdagen.

- Vi arbejder med treårige strategiplaner, som evalueres årligt til strategi-dage, vi laver årlige medlemsundersøgelser, som danner grobund for strategien, og vi har et advisory board med tidligere spillere, som kan pege på værdiudfordringer og kan se klubben med nogle andre briller på både kommercielt og værdimæssigt.

Til oplægget ved Peter Kjeldsen fortælle om klubbens spæde år, og hvordan klubben løbende har sat sig mål for både den administrative og sportslige afdeling, men også hvordan klubbens værdier fra den spæde start har ageret rettesnor.

- Vores værdier har været rodfæstet siden begyndelsen, og de har været rigtig vigtige for os. Det er nogle ting, som vi forventer af alle omkring klubben, og som vi arbejder aktivt med. Det styrker vores klubånd at være så bevidste om vores værdier, og det giver i sidste end bedre sportslige resultater, siger Peter Kjeldsen.

Peter Kjeldsen holder oplæg på kursusdagene for Verdens Bedste Fodboldklub. Det løber af stablen hos DBU Jylland i Tilst d. 11. marts. Du kan melde dig til dagen her. Her kan du også finde en oversigt over alle de andre oplæg om fodbold og livet i en fodboldklub.


Log ind