Måned

Her er de jyske mestre i indebold

De jyske mesterskaber i indendørsfodbold skulle afgøres i weekenden, hvor fire jyske haller lagde gulv til kampene. Herunder kan du se, hvem der løb med æren.

Læs nyheden

DBU Jyllands 2017-hold på plads

267 fodboldledere udgør til sammen fundamentet af frivillige i DBU Jyllands organisation i de kommende 12 måneder. Alle udvalg og grupper er nu sammensat. Du kan finde en total oversigt her.

Læs nyheden

JM i indefodbold afgøres i weekenden

Der er lagt op til duel i flere jyske haller, når JM i indefodbold skydes i gang i weekenden.

Læs nyheden

Jyske klubber vil tilbyde vinterbold

Fodbold har i mange år været en helårssport, hvor den har stået på indendørs fodbold i vintermånederne. Sådan er det ikke længere. Faktisk tilbyder fire ud af fem klubber udendørs fodbold året rundt, viser ny DBU Jylland-undersøgelse.

Læs nyheden

Find finansieringen i fondene

Når den lokale mekaniker lukker, og Brugsen ikke vil overtage sponsoratet, skal man være kreativ, når der skal findes penge til spillersæt og nye bolde. Christian Bordinggaard fra DBU fortæller til konferencen Verdens Bedste Fodboldklub om alternative finansieringsmetoder.

Læs nyheden

Hvad siger videnskaben om fodboldholdets fællesskab?

Asbjørn Sennels har stiftet bekendtskab med fællesskabet som fodboldhold kan give på højeste niveau. Til konferencen Verdens Bedste Fodboldklub kan du høre, hvordan han ser fællesskabets styrke, og hvad teoretikerne kan lære os.

Læs nyheden

Stadig mulighed for at få træningstips af Niels Frederiksen

Niels Frederiksen står for en målsøgende og direkte spillestil, når han sender U21-landsholdet på banen. Den 27. februar gæster han DBU Jylland, hvor trænere kan få et indblik i metoderne og forberedelserne til U21 EM 2017.

Læs nyheden

Her er 16 træningspas som får spillerne i form uden skader

Det kan være en svær opgave at få sine spillere i form til turneringsstart og samtidigt minimere risikoen for overbelastningsskader. Her kan du se en komplet otte-ugers træningsplan, som gør det muligt.

Læs nyheden

Giv jer selv et pokaleventyr i foråret

Spiller dit fodboldhold i serierækkerne, og vil I gerne give jer selv en spændende, sportslig udfordring i foråret? Så tilmeld dit hold til DBU Pokalen fra i dag.

Læs nyheden

Nu kan du tilmelde nye hold til foråret

Det er nu du skal til tasterne, hvis din klub har fået nye eller ekstra hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Log ind