Måned

Landskamp for en tyver i Randers

Kom til U21-landskamp på Bionutra Park Randers mandag den 27. marts for en flad tyver. Kom og se fremtidens stjerner fra bl.a. Premier League, når Danmarks U21-drenge tager imod England.

Læs nyheden

Fodboldspillere vil selv være frivillige

Otte ud af ti aktive jyske fodboldspillere overvejer selv at blive frivillig i en fodboldklub. Det viser en undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Red Barnet sætter fokus på træneren

Med kortfilmen ”Træneren” sætter Red Barnet fokus på den rolle, som træneren har i sit virke med børn og unge. I filmen kommer håndboldspilleren Niels og træneren John for tæt på hinanden, men hvordan skal man som træner forholde sig til den problematik?

Læs nyheden

Den strategiske fodboldklub

DGL 2000 er på godt 15 år gået fra at være et lille nystartet seriehold til at være blandt Aarhus største seniorklubber. Til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub kan du høre formand Peter Kjeldsen fortælle, hvordan klubben arbejder strategisk.

Læs nyheden

Sidste runde med U21-turneringen

Frem til den 15. marts kan de jyske fodboldklubber tilmelde hold til DBU's U21 turnering på enten A- eller B-niveau.

Læs nyheden

På Stjerneholdet er den 53-årige yngst

I Bramming løber en flok gråsprængte mænd rundt og spiller fodbold hver torsdag morgen – og det har de forresten gjort i 45 år.

Læs nyheden

Vejen til en masse gode oplevelser

Lige nu er der ekstra gode muligheder for at uddanne sig som fodbolddommer. Her kan du læse 18-årige Frederik Svendsens historie. Det er ca. halvandet år siden, at han tog sit dommerkort. Siden har han taget springet til Serie 3 og kan allerede se tilbage på en masse gode oplevelser.

Læs nyheden

Skal foreningen rumme alle?

På DBU Jyllands konference Verdens Bedste Fodboldklub bliver der lagt op til debat om, hvad en fodboldklub skal kunne. Claus Frank Nielsen fra Lyngby BK mener, at klubberne kan og skal have mulighed for at sige nej.

Læs nyheden

To naboklubber fik en hjælpende hånd

Filskov IF og Blåhøj IF har fra efteråret 2016 slået sine fodboldafdelinger sammen for at fremtidssikre fodbolden i de to landsbyer. En af DBU Jyllands klubrådgivere har været med på sidelinjen, og det har ifølge Filskov IF’s formand, Henrik Arvad, lettet processen.

Læs nyheden

Mindeord om Kurt Nørbalk

Kurt Nørbalk, frivillig fodboldleder, ildsjæl og indehaver af DBU Jyllands Guldnål og Danmarks Idræts-Forbunds Ærestegn, er død, 75 år gammel. Læs mindeordene fra DBU Jyllands formand her.

Læs nyheden

Log ind